AOMB

Business Unit

MKB

Business Unit

Corporate

Business Unit

Strategische Partners

AOMB
Stay unique.

Waarmee onderscheidt u zich werkelijk van anderen in uw markt? Precies. Met de sterke ideeën en uitvindingen die aan de basis liggen van uw producten en diensten. En zolang anderen niet hebben wat u heeft of weten wat u weet, geeft u de concurrentie het nakijken. De kunst is om dat zo te houden. AOMB zorgt ervoor dat u uniek blijft en niemand anders onterecht profiteert van uw uitvindingen en ideeën.

Intellectueel eigendom is al meer dan 50 jaar ons domein. Uitgebreide kennis van octrooien, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten mag u dus verwachten. Wat ons als bureau echt uniek maakt is onze manier van werken. Onze IP-adviseurs zetten zich met gedrevenheid en passie voor u in. Ze denken niet vanuit producten, maar vanuit uw behoeften en uw markt. Daarbij werken ze in dedicated teams vanuit drie specialistische business units: MKB, Corporate en Strategische Partners. Samen met u regelen zij de beste bescherming voor uw bedrijf, toegespitst op uw specifieke situatie. Lees meer over AOMB.

IP-diensten voor mkb'ers, corporate clients en strategische partners

Frank Reijnen

Bij AOMB werken in totaal 27 IP-experts, verdeeld over drie gespecialiseerde units voor mkb-ondernemingen, corporate clients en strategische partners.

Bepaal bij welke unit u thuis hoort en lees wat wij voor u kunnen betekenen.