Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Life Sciences

  Het expertteam Life Sciences van AOMB is er speciaal voor bedrijven en kennis- en onderzoeksinstituten die actief zijn in de altijd in ontwikkeling zijnde markt van Life Sciences, farma, voeding, biotechnologie en medische technologie.

  Contact
  lifescience-bg
  lifescience-front
  ''In ons Life Sciences team vindt u ondernemende vakgenoten met veel kennis van uw vakgebied en werkveld.'' René Raggers Life Sciences attorney

  lifescience-1

   

  Persoonlijk.
  Hands-on. Helder.

  Wij begrijpen dat u uw tijd bij voorkeur steekt in uw vakgebied. Daarom regelen wij alles rondom uw intellectueel eigendom. Bij voorkeur van heel dichtbij en op een persoonlijk manier. Liever bij u aan tafel dan vanachter onze bureaus. U kunt ons expertteam Life Sciences snel inschakelen en flexibel inzetten.

  Natuurlijk krijgt u van ons de analyses en rapportages die nodig zijn. Maar laten we eerst focussen op de kern en u concreet adviseren. Wat is vanuit IE-oogpunt goed om te doen in uw specifieke situatie. Dat wilt u weten, en zonder ‘gewenste’ antwoorden van onze kant.

  Wij nemen altijd een standpunt in. Dat maakt ons werk voor u helder en direct toepasbaar.

  Ons Life Sciences team is georganiseerd rondom uw vraag. U praat direct met octrooigemachtigden die uw sector het beste kennen. Zij zijn uw aanspreekpunt. Samen zorgen wij dat binnen onze expertise alles wordt geregeld. Het team Life Sciences van AOMB bekijkt uw situatie of vraagstuk vanuit een breed perspectief. Uitgebreide rapportages zijn daarvoor niet altijd noodzakelijk. Korte lijnen en een snel advies kunnen meer dan voldoende zijn.

  Samen met u maken wij weloverwogen keuzes over hoe om te gaan met intellectueel eigendom. Keuzes die bepalend zijn voor de levensvatbaarheid of overlevingskans van het product of de dienst waar u al jaren alles voor doet en laat.
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Leg uw vraag voor aan het Life Sciences team van AOMB.

  Mail ons