Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  High Tech

  Het High Tech Team van AOMB is er speciaal voor bedrijven en kennis- en onderzoeksinstituten die actief zijn in de High Tech sector, waaronder telecommunicatie, software/algoritmes, Artificial Intelligence (AI), machine learning, integrated circuits, robotisering, nanotechnologie en optica.

  Contact
  hightech-bg
  hightech-front
  ''Ons High Tech team heeft ruime ervaring met het samen met IE-advocaten voeren van octrooirechtzaken. Ook is er veel kennis op het gebied van internationale octrooi verleningsprocedures.'' Teun van Berkel Patent attorney

  High Tech kenmerkt zich door hoge mate van complexiteit. Onze experts zitten boven op de laatste stand van de techniek waardoor ze complexe materie snel eigen kunnen maken. De achterliggende concepten worden goed doorgrond, waardoor op kosten-efficiënte wijze kwaliteit wordt geleverd.

  Standaard Essentiele Octrooien

  Technische standaarden zijn in de toekomst essentieel om interoperabiliteit te garanderen. De High Tech experts hebben ruime ervaring met interpreteren van dergelijke technische standaarden. Bovendien hebben wij de kennis en tools in huis hebben om ervoor te zorgen dat de verleende octrooirechten ook daadwerkelijk “mappen” op de technische standaard.

  Afbeelding Standaard Essentiele Octrooien

  Software / algoritmes

  Vaak wordt er gedacht dat octrooien op software niet mogelijk zijn. Integendeel. Er worden steeds meer octrooirechten gevestigd op software en/of algoritme gerelateerde aspecten. Een unieke beschermingsmogelijkheid.

  Afbeelding Software / algoritmes

  IC’s / Nano / Mobiliteit /

  De traditionele elektrofysica is niet meer actueel. Deze zijn gespecialiseerd in de huidige semiconductor-, nano-, robot-, mobiliteit- en regelindustrie. Onze experts hebben in de praktijk ervaring opgedaan als elektrotechnisch ontwikkelaar waardoor ze als geen ander deze technologie goed begrijpen.

  Afbeelding IC’s / Nano / Mobiliteit /
  Binnen het High Tech Team is er een goede mix van kennis en ervaring op het gebied van complexe technologieën.
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Leg uw vraag voor aan het High Tech team van AOMB.

  Mail ons