nl

  Strategisch IP advies

  Het beschermen van uw intellectuele eigendom draait om meer dan het vastleggen van octrooien en registreren van merken. Het gaat om het creëren van een strategie die uw intellectuele eigendom niet alleen beschermt, maar ook maximaliseert en waarde toevoegt aan uw bedrijf. Daarom bieden wij onderstaande diensten aan als integraal onderdeel van onze dienstverlening.

  Contact
  Mask Group 3616
  Mask Group 3615
  “Manoeuvreren door het landschap van intellectueel eigendom vereist juridische expertise. Met een combinatie van diepgaande kennis en ervaring laten we merken groeien in een steeds veranderende marktomgeving”. Marijke Van kan European and Benelux trademark attorney
  • IP Scan

  Door middel van een degelijke analyse brengen we uw IP-portfolio in kaart, waardoor deze accuraat, overzichtelijk en transparant is. Wij bieden u hierbij strategisch advies dat u helpt om ook in de toekomst het maximale rendement te halen uit uw investeringen in intellectueel eigendom.

  • IE-Holding / IP Holding

  De allocatie van intellectueel eigendom vereist zorgvuldige toewijzing van rechten en verantwoordelijkheden. Welke vennootschap wordt eigenaar van de IE-rechten, wie ontvangt licenties en welke vennootschap treedt naar buiten in geval van juridische procedures.

  • Due Diligence

  Typisch in het kader van een investering, fusie of overname is een due diligence. Een grondig onderzoek dat wordt uitgevoerd om de intellectuele eigendomsrechten van een bedrijf in kaart te brengen en te kunnen waarderen. Zo kan een diepgaand inzicht gegeven worden in de waarde, geldigheid en risico’s verbonden aan de intellectuele eigendommen van een onderneming.

  De kosten verbonden aan bovenstaande diensten variëren naargelang de omvang van de onderneming en de complexiteit van de IE- portefeuille. Een IP scan kunnen wij al voor u verrichten vanaf EUR 950,00 ex BTW. Definitieve bedragen bieden wij u op aanvraag.

  Bij AOMB geloven we dat een sterke IP-strategie een cruciale pijler is voor het succes van uw bedrijf op de lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om uw concurrentiepositie te versterken en uw groeipotentieel te maximaliseren.
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

  Mail ons