Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Marijke Van kan

  European and Benelux trademark attorney | Partner

  Expertises en werkgebieden

  Merken- en modellenrecht, auteursrecht en licenties

  Vestigingsplaats

  Arnhem

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2007

  "Een goede adviseur ben je alleen als je de uitdaging van een ondernemer kunt begrijpen én kunt vertalen naar een passende oplossing."

  Kreeg Intellectueel Eigendom met de paplepel ingegoten, maar koos pas tegen het einde van haar studie bewust voor deze richting. Daarnaast loopt ook het ondernemerschap als een rode draad door het leven van Marijke Van kan. Na het behalen van haar BMM examen, richtte ze met vakgenoot en huidig AOMB-collega Anne Laarman haar eigen merkenbureau op. In 2007 fuseerde dit bureau met AOMB.

  Marijke is sterk in het vinden van de balans tussen juridische regelgeving en kansen voor haar cliënten. Ze denkt op strategisch niveau mee, zowel bij nationale als internationale organisaties. Adviseren hoe je Intellectueel Eigendom op de juiste manier en voor de juiste doelen inzet, dat is haar passie.

  Marijke was van oktober 2013 tot oktober 2015 landelijk voorzitter van het dagelijks bestuur van Jong Management VNO-NCW en in die hoedanigheid ook lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW.

  Marijke is een eerlijke, recht-door-zee adviseur en collega. Wat je noemt een open boek. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig: een jaar zonder wintersport komt bij haar niet voor. Maar ook haar gezin en sociale leven zijn voor Marijke erg belangrijk.

  Opleidingen

  Bedrijfscommunicatie en Rechten

  Radboud Universiteit Nijmegen 1999

  Relevante werkervaring

  Partner en European Trademark Attorney

  Markube 2002-2007

  Consultant Intellectual Property

  Novagraaf 1999-2002

  Nevenactiviteiten

  Jong Management VNO-NCW

  Bestuurslid (voorheen Landelijk Voorzitter)

  VNO-NCW, OKA

  Lid

  BMM, AIPPI

  Lid

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief