Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  Maak kennis met AOMB en zet de volgende stap in jouw carrière.

  Bekijk vacatures

  AOMB als werkgever

  Werken bij AOMB betekent werken in een informele sfeer bij een toonaangevende organisatie. Omdat onze medewerkers het verschil maken, investeren we veel in persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden diverse opleidingstrajecten aan onze professionals. Nadat je in dienst komt start je meteen met ons onboarding programma. Naast vakinhoudelijke expertise vinden we ook andere kwaliteiten belangrijk en richten wij ons op het ontwikkelen van diverse vaardigheden.

  Wat het werken bij AOMB nog meer interessant maakt is dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt maar juist ook vrijheid en zelfstandigheid om betekenisvol werk te doen. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk, net zo vanzelfsprekend als uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliënten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

  Meer weten over AOMB en wat wij je te bieden hebben als werkgever? Deze podcast vertelt je er alles over.

  Podcastbeeld AOMB


  AOMB en duurzaamheid

  AOMB is een bedrijf waarmee en waarvoor het plezierig werken is. We creëren een omgeving waarin iedereen welkom is en wordt gerespecteerd. We vinden het belangrijk een inclusieve organisatie te zijn. Bij onze organisatie werken mensen met diverse nationaliteiten. Bij AOMB hebben we oog voor de wereld om ons heen. Wij zijn jaarlijks betrokken bij diverse maatschappelijke projecten en onze medewerkers worden vrijgesteld om daar tijd aan te besteden. Duurzaamheid heeft onze aandacht. Maar ook diversiteit en inclusiviteit. Dit vanuit het besef dat wij willen bijdragen een aan betere ecologische en sociale toekomst voor iedereen.

  42_6OTFGLHU0XGood health / well being
  De gezondheid van onze medewerkers staat voorop: een gezonde medewerker heeft energie, zit lekker in het vel en voelt zich happy in de werkomgeving. Vanuit HR ligt de focus op verzuimpreventie en vitaliteit, met oog voor het fysieke en mentale welzijn van onze medewerkers. We bieden een sportvergoeding, hebben gratis fruit op de kantoren, houden rekening met persoonlijke dieetwensen bij de verschillende events die wij regelmatig organiseren. Onze vestiging in Eindhoven heeft een bedrijfsrestaurant dat een breed aanbod heeft voor ieders smaak en voorkeur, waaronder vegetarisch en veganistisch eten.

  We hebben aandacht voor het bewaken van een goede work life balance. We bieden daarom de  hybride werkvorm aan. Daarbij  is er veel aandacht voor een veilige en ergonomische werkplek op kantoor maar ook thuis. Een thuiswerkvergoeding ondersteunt dit. HR en onze preventiemedewerker geven hier aandacht aan. Uiteraard scheppen wij kaders voor een omgeving vrij van ongewenste omgangsvormen. Om dit te onderstrepen hebben we een protocol ongewenste omgangsvormen en een tweetal vertrouwenspersonen.

  42_VS3780F3GDGender equality
  Wij bieden iedereen gelijke kansen om zich te kunnen ontwikkelen bij AOMB want ideeën zijn niet gebonden aan geografische grenzen, culturele achtergrond, leeftijd, onderwijsniveau, gender of vaardigheden. Integendeel we geloven er in dat een diverse en inclusieve werkplek kan leiden tot betere besluitvorming, verhoogde creativiteit en betere bedrijfsresultaten.

  42_ZQ4ZEB933TClimate action
  AOMB heeft een mobiliteitsbeleid, hierin stimuleren wij onze medewerkers om met de fiets te komen, o.a. door het aanbieden van een fietsplan, met een fietsvergoeding voor de aanschaf van een gewone of een elektrische fiets. Voor het vervoer per fiets ontvangt de medewerker een aanmoedigende kilometervergoeding. Onze locaties zijn met OV goed te bereiken en we bieden bij reizen met OV de mogelijkheid om eerste klas te reizen. We proberen een zo duurzaam mogelijke werkomgeving te creëren en buigen ons regelmatig over aanverwante vraagstukken en welke bijdrage wij kunnen leveren. 

   

  75gedreven collega's
  55jaar ervaring
  365dagen werkplezier
  6kantoren
  Stay Unique

  Medewerkers aan het woord

  Wil jij onderdeel uitmaken van het AOMB team waar denken en doen de mentaliteit is? En wil jij samen met je collega’s bijdragen aan het succes en de groei van onze organisatie? Lees de ervaringen van onze medewerkers en solliciteer op een van onze vacatures. Jouw open sollicitatie is bij ons ook welkom.

  Ervaringen van onze medewerkers
  Afbeelding Medewerkers aan het woord

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hrm@aomb.nl o.v.v. 'Vacature ......'. Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

  Mail ons