Zoeken Menu

  © 2023 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  Maak kennis met AOMB en zet de volgende stap in jouw carrière.

  Bekijk vacatures

  Onze medewerkers maken het verschil.

  Werken bij AOMB betekent werken in een informele sfeer bij een toonaangevende organisatie. Omdat onze medewerkers het verschil maken, investeren we veel in persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden diverse opleidingstrajecten aan onze professionals. Nadat je in dienst komt start je meteen met ons onboarding programma. Naast vakinhoudelijke expertise vinden we ook andere kwaliteiten belangrijk en richten wij ons op het ontwikkelen van diverse vaardigheden.

  Wat het werken bij AOMB nog meer interessant maakt is dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt maar juist ook vrijheid en zelfstandigheid om betekenisvol werk te doen. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk, net zo vanzelfsprekend als uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliënten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

  AOMB als werkgever

  Meer weten over AOMB en wat wij je te bieden hebben als werkgever? Deze podcast vertelt je er alles over.

   

  Podcastbeeld AOMB

  75gedreven collega's
  55jaar ervaring
  365dagen werkplezier
  5kantoren
  Stay Unique

  Versterk ons team

  Wil jij onderdeel uitmaken van het AOMB team waar denken en doen de mentaliteit is? En wil jij samen met je collega’s bijdragen aan het succes en de groei van onze organisatie?

  Lees de ervaringen van onze medewerkers en solliciteer op een van onze vacatures. Jouw open sollicitatie is bij ons ook welkom.
  Medewerker aan het woord

  Maud van Deutekom

  Formalities Officer

  Wanneer je nieuw bent in dit vakgebied komt er in het begin veel op je af, mijn mentor heeft mij daar goed in begeleid. Werken bij AOMB betekent voor mij een uitdaging en vele kansen. Ik ben blij dat ik deze kans gekregen heb en die pak ik dan ook met beide handen aan.
  Medewerker aan het woord

  Martijn van Leest

  Paralegal Octrooien

  Ik ben trots op het feit dat we op de afdeling paralegal inmiddels met een hele leuke, professionele groep mensen werken. Ik omschrijf AOMB als professioneel, veelzijdig en toegankelijk. Een echte AOMB’ er is iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en daadkracht. Verder is een echte AOMB’ er een tikkeltje eigenwijs, maar heel erg sociaal in de omgang met collega’s en bedrijfsrelaties.

  Investeren in vakinhoudelijke en persoonlijke groei

  Volledig ingericht op het Hybride werken

  Aandacht voor personeelsactiviteiten

  Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk

  Chasing dreams

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar hrm@aomb.nl o.v.v. 'Vacature ......'. Een open sollicitatie is ook altijd welkom.

  Mail ons