Het prettigste IP bedrijf om voor en mee te werken!

   

  Wij zijn als een familiebedrijf.
  Dat maakt ons anders dan andere Intellectueel Eigendom bedrijven

  Waarmee onderscheidt u zich werkelijk van anderen in uw markt? Precies. Met de sterke ideeën en uitvindingen die aan de basis liggen van uw producten en diensten. En zolang anderen niet hebben wat u heeft of weten wat u weet, geeft u de concurrentie het nakijken. De kunst is om dat zo te houden. AOMB zorgt ervoor dat u uniek blijft en niemand anders onterecht profiteert van uw uitvindingen en ideeën.

   

  overons-4

   

  overons-1

  Intellectueel eigendom is al meer dan 55 jaar ons domein. Uitgebreide kennis van patent, merken, modellen, kwekersrechten en juridisch advies mag u dus verwachten. Onze IP-adviseurs zetten zich met gedrevenheid en passie voor u in. Ze denken niet vanuit producten, maar vanuit uw behoeften en uw markt. Samen met u regelen zij de beste bescherming voor uw bedrijf, toegespitst op uw specifieke situatie. AOMB vindt duurzaamheid erg belangrijk, lees hierover meer op de Werken bij pagina. 


  Nederland, Polen en de wereld.

  Bij AOMB werken professionals, verspreid over één vestiging in Eindhoven, één in Rijswijk, één in Utrecht, één in Arnhem en één in Maastricht en één in Sittard-Geleen. Daarnaast hebben wij drie kantoren in Polen (AOMB Polska) en zijn wij via het AIPEX-netwerk direct verbonden met collega IP-consultants in Europa. Wij werken met octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en met deskundigen op het gebied van kwekersrecht. De geïntegreerde inzet van deze IP-specialismen, nationaal én internationaal, in combinatie met onze 55-jarige ervaring maakt ons uniek.

  75 professionals
  6 kantoren
  55 jarig bestaan
  Onze visie

  Stay unique.

  Uniek zijn én blijven is een belangrijk fundament onder het zakelijk succes van elk bedrijf. Door uw ideeën en uitvindingen goed te beschermen, behoudt u de voorsprong die u heeft op uw directe concurrenten.
   
  Voor de duidelijkheid: wij maken niemand uniek, dat doet u zelf. Wat wij wel doen is u helpen om met uw ideeën of (technische) uitvindingen een onderscheidende positie in de markt op te bouwen. Of, als dat al gelukt is, om die positie te handhaven of te versterken. Dat doen wij door uw kennis en creativiteit - uw intellectueel eigendom - optimaal te beschermen.

  Het is onze visie om het prettigste IP bedrijf in Europa te zijn om voor en mee te werken!
  Chasing dreams

  Onze kernwaarden

   

  Daadkrachtig

  Ambitieus

  Integer

  Verbonden

  Betrokken

  aipex

  Overal in Europa toegang tot de
  beste IP-specialisten

  AOMB is één van de founding partners van AIPEX, de Europese alliantie van onafhankelijke IP-bureaus. Onze deelname in AIPEX betekent voor u, dat onze dienstverlening niet beperkt blijft tot de landen waarin wij zijn gevestigd. Ook buiten Nederland en Polen (AOMB Polska) kunt u altijd bouwen op de land- en marktspecifieke IP-kennis van onze lokale AIPEX-partners.

  Dit team van meer 200 professionals werkt al jaren exclusief met elkaar samen. Zij kennen elkaar door en door. Samen zorgen zij ervoor dat u overal in Europa de beste back-up krijgt die u kunt wensen.

  Lees meer over AIPEX

  AOMB afbeelding