Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Gilbert Schmitz

  Patent engineer

  Expertises en werkgebieden

  Telecommunicatie , informatietechnologie, mechanica, meet- en regeltechniek

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2018

  Gilbert rondde in 2011 met succes de opleiding Elektrotechniek aan de TU/e Eindhoven af. Tijdens deze studie heeft hij zich vooral gespecialiseerd in Video en Image Processing.

  Hierna heeft Gilbert ruim zes jaar als software ontwikkelaar op de afdeling Research & Development bij Pie Medical Imaging gewerkt. Als zoon van een ervaren octrooigemachtigde kon Gilbert niet achter blijven en heeft daarom, met dank aan zijn vader de keuze gemaakt om te starten met de beroepsopleiding tot octrooigemachtigde bij AOMB.

  Vooral de veelzijdigheid van het vakgebied spreekt Gilbert enorm aan. Het is de juiste mix van technisch, strategisch, commercieel en juridisch denken dat het vak zo interessant maakt.

  Sinds januari 2018 is Gilbert werkzaam bij AOMB en maakt deel uit van de Business Unit MKB. Doordat hij bekend is met het bedrijfsleven weet hij hoe processen in elkaar zitten en kan daardoor passende adviezen aan cliënten geven. Gilbert vindt nauwkeurigheid erg belangrijk en is een sociale en betrokken collega.

  Naast zijn werk is hij vrijwillig brandweerman en daarnaast is hij nog bezig met de opleiding tot Bevelvoerder. Ook besteedt Gilbert zijn vrije tijd graag aan zijn gezin en houdt hij van hardlopen.

  Opleidingen

  Electrical Engineering

  Technische Universiteit Eindhoven 2011

  Relevante werkervaring

  Algorithm Software Engineer

  Pie Medical Imaging  2011-2017

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief