Zoeken Menu

  © 2022 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Sustainable Technologies

  AOMB streeft ernaar om via Intellectueel Eigendom bij te dragen aan het bestrijden van klimaatverandering. We hebben een sterk team gevormd van experts op de technologische gebieden die er voor de toekomst toe doen. Voor startups, scale-ups en andere organisaties die zich inzetten voor een duurzame wereld door transities op het gebied van energie, materialen en voedsel.

  Contact
  AdobeStock_275880620-2
  In ons Sustainable Technologies-team komen alle technologische vakgebieden samen om zich in te zetten voor een betere toekomst.” Brigitte Geurts Patent attorney

  Energietransitie

  Bij de overgang van fossiele brandstof naar duurzame energiebronnen komen diverse technologieën samen. Als team met diverse technologische achtergrond samen te werken creëren wij samen met u optimale bescherming. Onze experts slaan graag de handen ineen voor uw innovatie rondom energieopwekking, -transport of -opslag.

  Materiaaltransitie

  Nu de grondstoffen opraken zijn er circulaire oplossingen nodig voor het produceren van nieuwe producten. De ontwikkelingen op het gebied van bioplastics, afvalreductie en recycling volgen elkaar in razend tempo op. Ons team spant zich ervoor in om snel te kunnen handelen op basis van de nieuwste informatie. investeert derhalve continu in onderzoek om hier te acteren met de meest actuele informatie.

  Voedseltransitie

  De landbouw staat onder druk, waardoor de voedselinnovatie in een stroomversnelling raakt. Of het nu om nieuwe plantvariëteiten, alternatieve eiwitbronnen, landbouwinnovatie of het verminderen van voedselverspilling gaat, met zowel octrooigemachtigden als kwekersrechtexperts hebben wij alle expertise in huis.

  “We voelen de ernst van de klimaatcrisis. Ons team is gedreven om samen met u een IE-strategie te ontwikkelen waardoor uw technologie kan bijdragen aan de oplossing.”

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Leg uw vraag voor aan het Sustainable-team van AOMB.

  Mail ons