Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Daar krijgen wij energie van!

  In 55 jaar AOMB hebben revolutionaire technologieën de wereld flink veranderd. Nu zitten we middenin nieuwe transities om te zorgen voor een leefbare, groene wereld voor de volgende generaties. Klimaatverandering kunnen we alleen tegengaan door zelf te veranderen. Samen met u zetten we stappen voor het verduurzamen van bestaande processen en omarmen we baanbrekende nieuwe technologieën.

  Contact
  sus-bg
  sus-front
  In ons Sustainable Technologies-team komen alle technologische vakgebieden samen om zich in te zetten voor een betere toekomst.” Brigitte Geurts Patent attorney

  Energietransitie

  Bij de overgang van fossiele brandstof naar duurzame energiebronnen komen diverse technologieën samen. Als team met diverse technologische achtergrond samen te werken creëren wij samen met u optimale bescherming. Onze experts slaan graag de handen ineen voor uw innovatie rondom energieopwekking, -transport of -opslag.

  Afbeelding Energietransitie

  Materiaaltransitie

  Nu de grondstoffen opraken zijn er circulaire oplossingen nodig voor het produceren van nieuwe producten. De ontwikkelingen op het gebied van bioplastics, afvalreductie en recycling volgen elkaar in razend tempo op. Ons team spant zich ervoor in om snel te kunnen handelen op basis van de nieuwste informatie. investeert derhalve continu in onderzoek om hier te acteren met de meest actuele informatie.

  Afbeelding Materiaaltransitie

  Voedseltransitie

  De landbouw staat onder druk, waardoor de voedselinnovatie in een stroomversnelling raakt. Of het nu om nieuwe plantvariëteiten, alternatieve eiwitbronnen, landbouwinnovatie of het verminderen van voedselverspilling gaat, met zowel octrooigemachtigden als kwekersrechtexperts hebben wij alle expertise in huis.

  Afbeelding Voedseltransitie
  “We voelen de ernst van de klimaatcrisis. Ons team is gedreven om samen met u een IE-strategie te ontwikkelen waardoor uw technologie kan bijdragen aan de oplossing.”
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Leg uw vraag voor aan het Sustainable-team van AOMB.

  Mail ons