Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Jeroen Pet

  Dutch patent attorney

  Expertises en werkgebieden

  Organische chemie, anorganische chemie, fysische chemie, polymeerchemie, duurzame energie, circulaire chemie, biogebaseerde materialen

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2019

  Jeroen behaalde in 2011 zijn Master of Chemistry aan de Universiteit van Utrecht met als specialisatie de synthese van kobalt-nanodeeltjes. Na zijn studie werkte hij geruime tijd op de R&D-afdeling van Cabot Norit Activated Carbon waar hij van dichtbij de impact van octrooien heeft ervaren. Jeroen is altijd al bekend geweest met IE doordat zijn vader werkzaam is in het vak. Hij heeft Jeroen dan ook weten te inspireren zijn carrière in dit vakgebied te vervolgen.

  Sinds september 2019 is Jeroen werkzaam bij AOMB als octrooigemachtigde in opleiding en maakt hij deel uit van de business unit Corporate. Jeroen is een erg behulpzame collega die weet van aanpakken en die kritisch is op zijn werk. Hij vindt het belangrijk om eerlijk te blijven en bij zijn cliënten de juiste verwachtingen te scheppen.

  Naast zijn werk is wielrennen een grote passie van Jeroen. Afzien tijdens de beklimmingen en onderweg genieten van mooie uitzichten daar haalt hij voldoening uit. Verder houdt hij ook erg van koken, met name de Italiaanse en Aziatische keuken spreken hem aan.

  Opleidingen

  Chemistry

  Universiteit van Utrecht 2011

  Relevante werkervaring

  R&D Senior Associate Scientist

  Cabot Norit Activated Carbon 2012-2019

  Nevenactiviteiten

  Jonge Orde van Octrooigemachtigden

  Lid

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief