nl

  Online inbreuk

  Het beschermen van uw intellectueel eigendom betekent ook (pro)actief optreden tegen inbreukmakers. Met name in de steeds evoluerende digitale wereld. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan voor het aanpakken van online inbreuk, zodat u uw IP-rechten effectief kunt handhaven en beschermen.

  Contact
  Group 3614
  Mask Group 3619
  “Onze diensten voor het aanpakken van online inbreuk bieden merkeigenaren een effectieve oplossing om hun merken te beschermen tegen misbruik op het internet.“ Isolde Borghans European and Benelux trademark attorney
  • Monitoring en opvolging fake domains

  Het fenomeen van fake websites is vele ondernemers helaas bekend. Met een proactieve monitoring- en opvolgingsstrategie van websites, kunnen we online inbreuken effectief beheren en de integriteit van intellectuele eigendomsrechten beschermen. 

  • Notice of takedown procedures

  Wordt uw merk of product gebruikt (of misbruikt) op een website zonder uw toestemming? Een Notice of Takedown-verzoek is een juridisch document dat wordt gebruikt om de online-inhoud te laten verwijderen op grond van uw IE-rechten. Het is belangrijk rekening te houden met de eventuele gevolgen voor de andere partij, en op voorhand na te denken over mogelijke vervolgacties. 

  • UDRP procedure bij fake domainnames

  De Unifom Domain-Name Dispute Resolution (UDRP) is een procedure die wordt gebruikt om conflicten over domeinnamen op te lossen. Het biedt merkhouders een effectieve methode om domeinnamen die te kwader trouw zijn geregistreerd en inbreuk maken op hun merkrechten aan te vechten en overgedragen te krijgen.

  Onze experts staan klaar om u te ondersteunen bij het identificeren, monitoren en aanpakken van inbreuken op internet. Dit kan op ad hoc basis maar ook continu, met behulp van een jaarabonnement.

  Bij AOMB geloven we in een proactieve aanpak om online inbreuk aan te pakken, waardoor u uw merkintegriteit behoudt en uw concurrentiepositie versterkt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze diensten voor online inbreuk uw bedrijf kunnen helpen om effectief op te treden tegen inbreukmakers en uw IP-rechten te beschermen in de digitale wereld van vandaag.
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

  Mail ons