Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  George Seezink

  European patent attorney | Partner | UPC representative

  Expertises en werkgebieden

  Mechanica, energietechniek, machinebouw, automotive, verpakkingstechnologie, medische technologie, land- en tuinbouw technologie, procesvoering

  Vestigingsplaats

  Maastricht

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2016

  "Transparantie, eerlijkheid en het scheppen van duidelijke verwachtingen zijn cruciale ingrediënten om tot betekenisvolle oplossingen voor cliënten te komen."

  Startte na zijn studie Natuurwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht bij AOMB als octrooigemachtigde in opleiding voor team werktuigbouwkunde. George Seezink rondde in 2005 de beroepsopleiding tot Nederlands octrooigemachtigde af en behaalde in 2006 de titel Europees octrooigemachtigde. In 2012 vertrok hij naar Duitsland om te gaan werken bij een van de grootste Europese octrooibureaus. Na 3,5 jaar ervaring te hebben opgedaan in München en Düsseldorf keerde George in januari 2016 terug bij AOMB.

  George denkt als octrooigemachtigde gericht met de klant mee voor een advies op maat.  Zijn persoonlijke benadering staat centraal voor het bereiken van een optimaal eindresultaat voor zijn cliënten. Niet elk octrooi is een gouden berg volgens George. Transparantie, eerlijkheid en het scheppen van duidelijke verwachtingen zijn cruciale ingrediënten om tot betekenisvolle oplossingen te komen. 

  George is expert op het gebied van tandtechniek, medische techniek, industriële machinebouw, en landbouwwerktuigen.

  Hij heeft veel interesse voor autotechniek. Maar ook sportieve activiteiten als zaalvoetbal en fietsen staan in zijn vrije tijd hoog op de agenda.

  Opleidingen

  Natuurwetenschappen

  Universiteit van Utrecht 2001

  Relevante werkervaring

  European Patent Attorney

  Hoffmann Eitle 2012-2016

  European Patent Attorney

  AOMB Intellectual property 2001-2012

  Nevenactiviteiten

  Nederlandse Orde van Octrooigemachtigden

  Lid

  EPI

  Lid

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief