Terug naar overzicht

  Debora Thie

  Paralegal Plant Breeders’ Rights

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2018

  Debora heeft haar studie Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2014 afgerond. Sinds januari 2018 is Debora werkzaam bij AOMB. Ze is begonnen als Formalities Officer, maar inmiddels versterkt zij het Paralegal kwekersrecht team.

  In haar functie als Paralegal houdt Debora zich met name bezig met het voorbereiden en indienen van aanvragen, het verwerken van overdrachten, het ondersteunen van de gemachtigden, maar ook het bewaken en uitschrijven van termijnen en het verzamelen van de vereiste documenten behoren tot haar takenpakket.

  De combinatie van nieuwe innovatieve ideeën, procedures en wet- en regelgeving maakt dat ze haar werk zo leuk en divers vindt. Collega’s omschrijven Debora als een sociaal, leergierig en enthousiast persoon, die altijd in is voor een goeie grap.

  In haar vrije tijd gaat Debora er graag op uit met familie en vrienden. Haar hobby’s zijn tennissen en wielrennen maar ook houdt ze erg van zeilen en skiën. Daarnaast vindt ze het ook leuk om creatief bezig te zijn doormiddel van schilderen of tekenen.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief