Zoeken Menu

  © 2023 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Vera op den Brouw-Sprakel

  European patent attorney | Partner

  Expertises en werkgebieden

  Organische chemie, fysische chemie, polymeerchemie, food & feed en farma

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2002

  "Het opbouwen van een sterke samenwerking is mijn belangrijkste doel. Zowel met cliënten als met collega's."

  Wordt door cliënten en collega's omschreven als enthousiast, georganiseerd, vriendelijk, analytisch en gedreven. Vera op den Brouw-Sprakel werkt binnen AOMB als Nederlands en Europees octrooigemachtigde op het gebied van chemie. Een rol die zij met veel enthousiasme vervult. In de loop der jaren heeft Vera een intensieve samenwerking opgebouwd met middelgrote en grote bedrijven binnen de chemische sector.

  Het opbouwen van een sterke samenwerking is Vera's voornaamste doel. Door nauw samen te werken met zowel de cliënt als haar collega’s, is zij in staat haar cliënten de best mogelijke IP-oplossingen te bieden voor uiteenlopende vraagstukken.

  Vera vindt het belangrijk dat haar cliënten het gevoel hebben dat zij in goede handen zijn. Een ambitie die zij met volle overgave waarmaakt. Haar organisatietalent en zorgzaamheid zorgen ervoor dat ook collega’s haar weten te vinden wanneer zij behoefte hebben aan advies of begeleiding. Vera geniet ervan als zij het beste uit mensen kan halen.

  Vera is moeder van twee kinderen en heeft daarnaast een grote passie voor gezond koken en het onderhouden van haar moestuin.

  Opleidingen

  Promotieonderzoek Chemie

  Radboud Universiteit Nijmegen 2002

  Chemie

  Radboud Universiteit Nijmegen 1998

  Relevante werkervaring

  Binnen AOMB uitvoerige ervaring met opstellen en verlenen van octrooiaanvragen, Oral proceedings voor EPO gedurende verleningsprocedure, oppositie- en beroepsprocedures, FTO analyses, Third Party observations, Nederlandse rechtszaken voor inbreuk en nietigheid

  Nevenactiviteiten

  Nederlandse Orde van Octrooigemachtigden

  Lid

  VEI, AIPPI, EPI en EPLIT

  Lid

  Intern verantwoordelijk voor opleidingen

  Recente bijdragen

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief