Terug naar overzicht

  Tim van Beelen

  European patent attorney | UPC representative

  Expertises en werkgebieden

  Immunologie, biomedische technologie, voedsel en voeding, moleculaire biologie, genetica, medische technologie, procesvoering, TTO

  Vestigingsplaats

  Utrecht

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2018

  Behaalde in 2013 zijn Master of Science aan de Universiteit van Leiden met als specialisatie Biofarmaceutische wetenschappen. Vanuit zijn verleden als project manager en subsidie consultant kwam hij regelmatig in aanraking met innovatie en de bijbehorende IP via samenwerkingsverbanden en MKB’ers die hij adviseerde.

  Tim heeft altijd al veel interesse in IP gehad, en wilde op dit gebied altijd al een meerwaarde kunnen bieden aan zijn netwerk. Slechts één gesprek met een expert van AOMB was dan ook nodig om hem te overtuigen zijn carriטre in dit vakgebied te volgen.

  In november 2018 is Tim gestart bij AOMB voor business unit International Partners. De diversiteit en de combinatie van technische en juridische aspecten, en de mogelijkheid om continu met de meest innovatieve uitvinders te werken, maken dit werk zo boeiend voor Tim.

  Tim heeft een heldere communicatiestijl. Door zijn cliënten wordt hij omschreven als een open en oprecht geïnteresseerde expert, die van vele markten thuis is.

  In zijn vrije tijd is Tim regelmatig buiten de deur te vinden. Hij sport graag en beoefent diverse sporten. Triatlon is zijn grootste passie! Naast het sporten houdt hij ook van borrelen of het lezen van een goed boek.

  Opleidingen

  Bio-Farmaceutische Wetenschappen

  Universiteit Leiden 2013

  Relevante werkervaring

  Productontwikkelaar magistrale bereidingen

  Fagron B.V.

  Subsidieconsultant en project coördinator

  Catalyze B.V.

  Nevenactiviteiten

  Natuurwetenschappelijk Gezelschap Leiden

  Lid

  Jonge Orde van Octrooigemachtigden

  Bestuurslid 2019 - heden

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief