Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Raimond Haan

  Senior European patent attorney | UPC representative

  Email r.haan@aomb.nl
  Telefoon +31 40 243 37 15
  Social Linkedin
  Expertises en werkgebieden

  Biomedische technologie, mechanica, machinebouw, automotive, lucht- en ruimtevaarttechniek, maritieme techniek, verpakkingstechnologie, medische technologie, voedselverwerking technologie, bouw technologie, offshore technologie, duurzame energie

  Vestigingsplaats

  Utrecht

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2022

  Raimond heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU/e in Eindhoven. In 2004 is hij afgestudeerd binnen de master track Automotive Engineering Science, met als specialisatie voertuigveiligheid.

  In het voorjaar 2004 kwam Raimond als (particulier) uitvinder voor het eerst in aanraking met de fascinerende wereld van het intellectueel eigendom. Hierdoor raakte hij geïnspireerd om het vak in te gaan. Raimond is vervolgens bijna twee decennia werkzaam geweest als gemachtigde bij een Nederlands-Belgisch IP kantoor.

  Door zijn achtergrond als uitvinder is hij in staat om zich gemakkelijk te identificeren met zijn eigen cliënten. Hij weet immers hoe complex octrooiprocedures kunnen worden ervaren! Raimond houdt dan ook graag de lijnen met zijn cliënten zo kort mogelijk, en streeft naar duidelijke communicatie. “Your innovation is my motivation!”, is zijn motto.

  In oktober 2022 maakte hij de overstap naar AOMB waar hij nu werkt als Senior Europees octrooigemachtigde. Raimond heeft een brede technische expertise in machinebouw, civiele techniek, bouwkunde, installatietechniek, medische technologie, transport / automotive, tuinbouw en consumentenproducten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het begeleiden van startende ondernemers, en is hij betrokken geweest bij meerdere startup initiatieven. 

  In zijn vrije tijd is hij graag samen met zijn gezin. Sporten doet hij het liefst buiten in de natuur op zijn mountainbike of gravelfiets. 

  Opleidingen

  Werktuigbouwkunde

  TU/e  2004

   

  Relevante werkervaring

  Octrooigemachtigde

  Arnold & Siedsma 2004-2022

   

  Nevenactiviteiten

  Nederlandse Orde van Octrooigemachtigden

  Lid

  EPI, AIPPI

  Lid

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief