Terug naar overzicht

  Dolinda de Proost

  Manager IP Support

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  1990

  Dolinda de Proost is verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling IP-Support en zorgt daarbij voor de optimalisatie van de administratieve processen. Haar procedurele vakkennis op het gebied van Intellectueel Eigendom is moeilijk te evenaren.

  Dolinda is één van de grondleggers van het Platform voor Formalities Officers. Het Platform is een vereniging bestaande uit administratieve professionals werkzaam op het gebied van Intellectuele Eigendom. Het Platform ziet als haar taak het professionele niveau van de Formalities Officers te bevorderen en op de lange termijn te waarborgen door middel van een opleiding, cursussen en seminars. 

  Dolinda is ook voorzitter van het Europese Platform EPIPA. (European Platform of Intellectual Property Administrators). Samen met haar partners in Noorwegen en Denemarken heeft het Platform begin 2017 het Europese Platform opgericht. Zij zijn ervan overtuigd door hun krachten te bundelen ze hun beroepsgroep nog beter op de kaart kunnen zetten en een interessante gesprekspartner kunnen worden op internationaal niveau. Dolinda heeft hierdoor veel contact met collega-kantoren, de industrie, accountmanagers van nationale en internationale instanties en organisaties.

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief