Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Peter Dorna

  European patent attorney | Partner

  Expertises en werkgebieden

  Analytische chemie, mechanica, machinebouw, automotive, land- en tuinbouw technologie, voedselverwerking technologie, procesvoering, oppositie en beroep

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2000

  "Een octrooi is geen doel op zich. Het is slechts een middel dat bestemd is om bij te dragen aan de winstgevendheid van een bedrijf."

  Begon in 1985 aan zijn studie Werktuigbouwkunde op de TU/e Eindhoven en werkte na zijn diensttijd vervolgens vanaf 1992 voor Stork FDO en Stork Patent Department. Sinds 2000 werkt Peter bij AOMB, waar hij als Europees en Nederlands octrooigemachtigde én partner werkzaam is binnen de Business Unit MKB.

  Peter heeft, behalve in het opstellen en verdedigen van octrooiaanvragen, uitgebreide (inter)nationale ervaring in inbreukprocedures, nietigheidsprocedures, vrijgave-adviezen en portefeuille management. Hij heeft oog voor detail zonder het totaalbeeld uit het oog te verliezen. Daardoor kan hij zijn zeer diverse klantenkring optimaal en vooral pragmatisch adviseren.

  Eerlijke adviezen duren het langst weet Peter uit ervaring. Een octrooi is geen doel op zich: het is slechts een middel dat bestemd is om bij te dragen aan de winstgevendheid van een bedrijf. Peter is niet bang zijn nek uit te steken om tot het meest waardevolle advies te kunnen komen.

  In zijn vrije tijd zoekt Peter graag ontspanning. Zijn hobby’s zijn rennen, tennissen, golfen en het maken van en luisteren naar muziek.

  Opleidingen

  Werktuigbouwkunde

  Technische Universiteit Eindhoven 1990

  Relevante werkervaring

  Octrooigemachtigde

  Stork

  Project Engineer

  Stork

  Nevenactiviteiten

  Orde van Octrooigemachtigden

  Lid

  EPI en AIPLA

  Lid

  Kring Intellectueel Eigendom van Centrum Permanente Educatie

  Raad van Advies

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief