Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Wieke Martens

  HR Manager

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2018

  Als HR Manager vindt Wieke het erg interessant om bij AOMB te werken omdat medewerkers hier het verschil maken. In een periode van 17 jaar heeft Wieke verschillende HR management functies mogen vervullen en veel kennis opgedaan van mensen en organisaties.

  Zij is geïnteresseerd in datgene dat mensen inspireert  en energie geeft.  Het verbinden van talenten van medewerkers aan organisatiedoelstellingen en samen een organisatie neerzetten waar medewerkers geïnspireerd zijn en werkgeluk ervaren, dat is wat Wieke drijft. Het bieden van veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en het behalen van de beste resultaten is onlosmakelijk met elkaar verbonden en  daar levert Wieke bij AOMB graag haar bijdrage aan. Zij focust zich op HR thema’s als talentmanagement  en het neerzetten van een professionele HR-organisatie.

  Haar vrije tijd besteedt Wieke graag  aan haar gezin en samen delen zij een passie voor Italië. De heerlijke keuken, de prachtige kunst en cultuur geeft haar een enorm geluksgevoel .  

  Wieke kan erg genieten van ballet, van klassiek tot modern en heeft een grote interesse  in kunstgeschiedenis en dat maakt dat ze regelmatig schouwburgen, musea en tentoonstellingen bezoekt.  Verder houdt ze van koken en lekker eten en staat er met regelmaat een etentje met vrienden voor de boeg. Tot slot vind ze het heerlijk om in de vroege ochtend buiten een rondje te rennen en zo de dag te beginnen.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief