Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Brigitte Geurts

  European patent attorney | UPC representative

  Expertises en werkgebieden

  Voedsel en voeding, organische chemie, anorganische chemie, fysische chemie, analytische chemie, polymeerchemie, duurzame energie, circulaire chemie, biogebaseerde materialen 

  Vestigingsplaats

  Arnhem

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2016

  Is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij daarna ook haar promotieonderzoek deed in de Analytische Chemie. Brigitte Geurts schreef haar proefschrift over het toepassen van chemometrie voor de analyse van vluchtige stoffen. Sinds oktober 2016 werkt ze voor AOMB en maakt onderdeel uit van business unit Corporate.

  Eén van Brigittes grootste kwaliteiten is het snel kunnen doordringen tot de kern van de zaak. Ook is ze gewend om zich nieuwe stof snel eigen te maken, heeft ze een groot oog voor detail en managet ze haar werk met veel orde en structuur.

  Naast een breed wetenschappelijk interesse vindt Brigitte taal en puzzelen met taal erg leuk. Ze is blij om die combinatie te hebben gevonden in het beroep van octrooigemachtigde. Niet zo vreemd dat Brigitte houdt van boeken en lezen. Daarnaast is haar grote hobby sportklimmen, zowel indoor als outdoor. Maar ook van hardlopen, wielrennen en (berg)wandelen wordt zij erg gelukkig. Ook speelt Brigitte hobo in een harmonieorkest in Nijmegen.

  Opleidingen

  Promotieonderzoek Analytische Chemie

  Radboud Universiteit Nijmegen 2016

  Analytische Chemie

  Radboud Universiteit Nijmegen 2012

  Relevante werkervaring

  Binnen AOMB ervaring met opstellen en verlenen van octrooiaanvragen, Oral proceedings voor EPO gedurende verleningsprocedure, oppositie- en beroepsprocedures, FTO analyses, Third Party observations

  Nevenactiviteiten

  Jonge Orde van Octrooigemachtigden

  Bestuurslid 2018-heden

  Recente bijdragen

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief