Mark Your Brand onderdeel van AOMB

  Creatie en samenwerking: het belang van afspraken als geheimhouding en licentie. Met Mark Your Brand bieden wij diensten aan rondom merken en modellen. Ook kunnen wij u van juridisch advies omtrent intellectueel eigendom voorzien.

  Contact
  myb-bg
  myb-front
  "Intellectueel Eigendom is geen noodzakelijk kwaad, maar van grote waarde voor iedere MKB'er. David Krantz European and Benelux trademark attorney

  markyourbrand_2

   

  Als ondernemer bent u altijd op zoek naar kansen, met oog op het creëren van een unieke positie in de markt.

  Veel zaken regelt u zelf, maar soms is het efficiënter als u specifieke zaken uitbesteedt. Uit kosten oogpunt maar – niet onbelangrijk – ook om een andere kijk op de zaak te krijgen. Dit geldt zeker voor zaken waar u niet alle dagen mee bezig bent. Een bedrijfsovername, een merkenconflict of de lancering van een nieuw product.

  "AOMB is reeds vele jaren onze betrouwbare partner. Wij zijn uiterst tevreden over de service en waarderen de zeer prettige samenwerking."

  Leandre la Fontaine

  Brand manager Mosa. Tiles.

  Leandre la Fontaine

  Overeenkomsten bij samenwerking.

  In de huidige markt wordt innovatie en groei voor een belangrijk deel bepaald door samenwerking. Start-ups en scale-ups, maar ook grotere ondernemingen komen tot innovatie door samenwerking. Meestal met als doel het behalen van commercieel succes. Dan is het belangrijk dat bepaalde risico's worden afgedekt.

  Door in een vroeg stadium commerciële wensen te koppelen aan juridische uitgangspunten, en valkuilen op voorhand te verkennen, kunt u als ondernemer snel een samenwerking aangaan zonder daarbij onnodige risico's te lopen.

  We werken intensief samen met uiteenlopende klanten. Primair is dat het Nederlandse MKB, veelal met internationale ambities en bijkomende uitdagingen op het gebied van merkenrecht. Startups staan we bij in het registratieproces of helpen we met het beheer van merken en modellen.
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

  Mail ons