Kwekersrecht

  Het kwekersrechtteam van AOMB is gespecialiseerd in het aanvragen van kwekersrechten wereldwijd. Door onze ruime ervaring en sterke administratieve slagvaardigheid zorgen we voor een soepele en betrouwbare afwikkeling van uw aanvragen. Naast IE bescherming van uw rassen, helpen wij u ook met de registratie op de Nationale Rassenverkeerlijsten waar dit nodig is. Voor groente-, fruit- en landbouwrassen is deze registratie in de meeste landen verplicht voordat u uw plantmateriaal kunt importeren, vermeerderen en verkopen.

  Contact
  plant_back
  plant_front
  “Wij zijn er om uw kwekersrecht te waarborgen, met expertise en betrokkenheid." Judith de Roos Plant Breeders' Rights attorney

  AOMB_Laptop

   

  logo-color         

  Clientportal

  Naast het verkrijgen van kwekersrechten en rassenregistraties bewaken wij ook toegekende rechten. U kunt zelf via ons ‘clientportal’ al uw lopende aanvragen en verleende titels (per land) inzien.

   

   

  Wereldwijd verlenen wij concrete adviezen en helpen we u bij inbreukzaken en andere IE-kwesties. Door onze goede samenwerking met internationale IE-experts en gespecialiseerde advocaten kunnen wij u overal ter wereld terzijde staan. Internationaal staan we bekend om onze brede kennis van kwekersrecht. 

   

   

  Uw bloemen en planten verdienen de beste bescherming.
  Afbeelding Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Wilt u een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

  Neem contact op met onze kwekersrechtgemachtigden.

  Mail ons