Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Wim van Dokkum

  European patent attorney

  Expertises en werkgebieden

  voedsel en voeding, anorganische chemie, fysische chemie, analytische chemie, procestechnologie, polymeerchemie, thermodynamica, vloeistofdynamica, mechanica, meet- en regeltechniek, machinebouw, verpakkingstechnologie, duurzame energie, waterstof, circulaire chemie, biogebaseerde materialen, procesvoering

  Vestigingsplaats

  Arnhem

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2021

  Begon in 1977 aan zijn studie Chemical Engineering op de TH Delft. Na afronding van zijn studie is Wim gaan werken als procestechnoloog bij AKZO Zout-Chemie. Bij Sara Lee/DE vervulde hij een functie bij de afdeling Patents. Wim raakte enthousiast over IP en heeft de cursussen NL octrooirecht met succes weten af te ronden. Dit smaakte naar meer, Wim werd nieuwsgierig naar het octrooigemachtigde beroep en ging stage lopen bij een Nederlandse IP kantoor en is zo het vak van octrooigemachtigde ingerold.

  Wim denkt als octrooigemachtigde gericht met de cliënt mee voor een advies op maat. Zijn persoonlijke benadering staat centraal voor het bereiken van een optimaal eindresultaat. Als ervaren octrooigemachtigde coördineert hij de vragen van de bedrijven en zoekt daarbij de beste oplossingen en mensen binnen en buiten AOMB.

  Zijn jarenlange ervaring op allerlei technische terreinen gepaard aan een analytische geest maakt dat hij snel tot de kern van het probleem of de uitvinding kan doordringen.

  Wim is een rustige en vriendelijk goedlachs persoon die altijd geïnteresseerd is in mensen en nieuwe dingen.

  In zijn vrije tijd gaat hij graag wandelen en fietsen. Voor een concert of lezing of wat cultureels is hij altijd te porren.

  Opleidingen

  Chemische Technologie

  Technische Universiteit Delft 1985

  Relevante werkervaring

  Octrooigemachtigde

  Muller & Eilbracht 2003-2021

  Chief Patent Counsel

  Sara Lee / Douwe Egberts 1997-2002

  Process Engineer

  AkzoNobel 1985-1996

  Nevenactiviteiten

  Nederlandse Orde van Octrooigemachtigden

  Lid

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief