Stay unique.

Uniek zijn én blijven is een belangrijk fundament onder het zakelijk succes van elk bedrijf. Door uw ideeën en uitvindingen goed te beschermen, behoudt u de voorsprong die u heeft op uw directe concurrenten.

Daarom!

Voor de duidelijkheid: wij maken niemand uniek, dat doet u zelf. Wat wij wel doen is u helpen om met uw ideeën of (technische) uitvindingen een onderscheidende positie in de markt op te bouwen. Of, als dat al gelukt is, om die positie te handhaven of te versterken. Dat doen wij door uw kennis en creativiteit - uw intellectueel eigendom - optimaal te beschermen.

Het is onze visie om het prettigste IP bedrijf in Europa te zijn om voor en mee te werken!

Nederland, Polen
en de wereld

Bij AOMB werken professionals, verspreid over één vestiging in Eindhoven, één in Rijswijk en één in Maastricht. Daarnaast hebben wij drie kantoren in Polen (AOMB Polska) en zijn wij via het AIPEX-netwerk direct verbonden met collega IP-consultants in Europa.

Wij werken met octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en met deskundigen op het gebied van kwekersrecht. De geïntegreerde inzet van deze IP-specialismen, nationaal én internationaal, in combinatie met onze 50-jarige ervaring maakt ons uniek.