Life Sciences expertteam<br>met passie voor technologie
Life Sciences expertteam
met passie voor technologie
Strategische inzet
van uw intellectueel eigendom.

Ondernemende
vakgenoten

Het expertteam Life Sciences van AOMB is er speciaal voor bedrijven en kennis- en onderzoeksinstituten die actief zijn in de altijd ontwikkelde markt van Life Sciences, farma, voeding, biotechnologie en medische technologie.

Vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Rijswijk (Den Haag), Arnhem en Maastricht zijn wij de Life Sciences IE-partner voor zowel start-ups en scale-ups, als voor kennisinstellingen en organisaties met een lange(re) staat van dienst. In ons Life Sciences team vindt u ondernemende vakgenoten met veel kennis van uw vakgebied en werkveld. Wij vertalen die kennis in de juiste IE-strategie en ondernemen met u mee.

Samen met u maken wij weloverwogen keuzes over hoe om te gaan met intellectueel eigendom. Keuzes die bepalend zijn voor de levensvatbaarheid of overlevingskans van het product of de dienst waar u al jaren alles voor doet en laat. Welke octrooien zijn nodig of juist niet nodig om een markintroductie mogelijk te maken? Welke octrooien van anderen staan uw productontwikkeling in de weg? Hoe gaan we het meest efficiënt om met de beschikbare resources?

Mocht het onverhoopt op een juridische zaak aankomen, dan heeft ons team bovendien ruime ervaring met het samen met advocaten voeren van octrooirechtzaken.

Wilt u er een keer vrijblijvend over sparren?
Neem dan contact op met René Raggers, team lead Life Sciences

Persoonlijk. Hands-on. Helder.

Schoenmaker blijf bij uw leest. Wij begrijpen dat u uw tijd bij voorkeur steekt in uw vakgebied. Daarom regelen wij alles rondom uw intellectueel eigendom. Bij voorkeur van heel dichtbij en op een persoonlijk manier. Liever bij u aan tafel dan vanachter onze bureaus. U kunt ons expertteam Life Sciences snel inschakelen en flexibel inzetten.

Natuurlijk krijgt u van ons de analyses en rapportages die nodig zijn. Maar laten we eerst focussen op de kern en u concreet adviseren. Wat is vanuit IE-oogpunt goed om te doen in uw specifieke situatie. Dat wilt u weten, en zonder ‘gewenste’ antwoorden van onze kant.

Wij nemen altijd een standpunt in. Dat maakt ons werk voor u helder en direct toepasbaar.

Elke vraag is belangrijk

Ons Life Sciences team is georganiseerd rondom uw vraag. U praat direct met octrooigemachtigden die uw sector het beste kennen. Zij zijn uw aanspreekpunt. Samen zorgen wij dat binnen onze expertise alles wordt geregeld.
 
Het team Life Sciences van AOMB bekijkt uw situatie of vraagstuk vanuit een breed perspectief. Uitgebreide rapportages zijn daarvoor niet altijd noodzakelijk. Korte lijnen en een snel advies kunnen meer dan voldoende zijn.

Ons Life Sciences team
Binnen ons Life Sciences team hebben wij een goede mix van kennis en ervaring op het gebied van Life Sciences, biotechnologie, immunologie, voeding, medische technologie, farma, genetica en moleculaire biologie.

Dit zijn de experts die graag met uw IE-strategie aan de slag gaan:

René Raggers: European patent attorney. Partner AOMB
Mark van Eekelen: European patent attorney
Luc Smeets: European patent attorney
Olivier ter Brake: Senior European patent attorney
Emma Wong: Trainee patent attorney
Tim van Beelen: Trainee patent attorney
Winand Habets: IP Counsel, independent advisor to AOMB


Contact ons!
Welke ontwikkelingsrichting is vanuit IE gezien slim om op te gaan met uw organisatie, dienst of product? Wat heeft uw concurrentie afgedekt met IE-rechten? Komen andere bedrijven te dicht bij uw intellectueel eigendom?
 
Click for more information about our services...
Click for more information about our services...
Click for more information about our services...