High Tech Team<br><br><br><br>
High Tech TeamTechnologie op het
hoogste niveau.

Sterk verbonden

Het High Tech Team van AOMB is er speciaal voor bedrijven en kennis- en onderzoeksinstituten die actief zijn in de High Tech sector, waaronder telecommunicatie, software/algoritmes, Artificial Intelligence (AI), machine learning, integrated circuits, robotisering, nanotechnologie en optica.

High Tech kenmerkt zich door hoge mate van complexiteit. Onze experts zitten boven op de laatste stand van de techniek waardoor ze complexe materie snel eigen kunnen maken. De achterliggende concepten worden goed doorgrond, waardoor op kosten-efficiënte wijze kwaliteit wordt geleverd.

Mocht het onverhoopt op een juridische zaak aankomen, dan heeft het High Tech Team bovendien ruime ervaring met het samen met IE-advocaten voeren van octrooirechtzaken, zowel voor het MKB als voor grote multinationals. Ook heeft het High Tech Team veel kennis op het gebied van internationale octrooiverleningsprocedures.

Wilt u er een keer vrijblijvend over sparren?
Neem dan contact op met Teun van Berkel, team lead High Tech


Alles over High Tech
Binnen het High Tech Team is er een goede mix van kennis en ervaring op het gebied van complexe technologieën, waaronder telecommunicatie, software/algoritmes, Artificial Intelligence (AI), machine learning, integrated circuits, robotisering, nanotechnologie en optica.

Dit zijn de experts die graag met uw IE-strategie aan de slag gaan:

Teun van Berkel: European patent attorney. Junior Partner
Ruben Tavernier: European patent attorney.
Rutger Valkonet: European patent attorney. Partner
Bert Kneepkens: European patent attorney, Junior Partner
Weili Ma: Chinese patent attorney, trainee European patent attorney
Shreeshankar Varma: Trainee European patent attorney
Gilbert Schmitz: Patent engineer

Contact ons!
Standard-Essential Patents
Software/algorithms
ICs/Nano/Mobility

Standaard Essentiele Octrooien

Technische standaarden zijn in de toekomst essentieel om interoperabiliteit te garanderen. De High Tech experts hebben ruime ervaring met interpreteren van dergelijke technische standaarden. Bovendien hebben wij de kennis en tools in huis hebben om ervoor te zorgen dat de verleende octrooirechten ook daadwerkelijk “mappen” op de technische standaard.

Software / algoritmes

Vaak wordt er gedacht dat octrooien op software niet mogelijk zijn. Integendeel. Er worden steeds meer octrooirechten gevestigd op software en/of algoritme gerelateerde aspecten. Een unieke beschermingsmogelijkheid.

IC’s / Nano / Mobiliteit /

De traditionele elektrofysica is niet meer actueel. Deze zijn gespecialiseerd in de huidige semiconductor-, nano-, robot-, mobiliteit- en regelindustrie. Onze experts hebben in de praktijk ervaring opgedaan als elektrotechnisch ontwikkelaar waardoor ze als geen ander deze technologie goed begrijpen.