nl

Zoeken Menu

  © 2023 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  Ik heb gekozen om bij AOMB in dienst te treden als gekwalificeerd gemachtigde omdat het voor mij belangrijk is dat een octrooibureau altijd “de mens” vooropstelt. Dat doet AOMB in alle aspecten: cliënten zijn individuen met wie je echte relaties aangaat, je collega’s ken je allemaal en daarnaast is er altijd ruimte voor een gezellige babbel. De cultuur omschrijf ik als open en eerlijk, gezellig en wederzijdse ondersteuning waardoor iedereen gewoon zichzelf kan zijn.

  Ruben TavernierEuropean patent attorney

  De kernwaarde “betrokkenheid” is één van de kernwaarden die ik binnen onze bedrijfscultuur het meest ervaar. Dat is niet alleen doordat AOMB de mensen vooropstelt maar dat zit ook in de leuke kleine initiatieven zoals onze vak lunches of af en toe een borrel op vrijdagmiddag en natuurlijk ook de flexibiliteit waarmee iedereen je probeert bij te staan. Ook naar cliënten toe is die mate van betrokkenheid duidelijk aanwezig: AOMB biedt alle kansen om in dialoog te gaan met cliënten en samen met hen naar optimale resultaten te streven in een prettige sfeer.

  Daarnaast vind ik de flexibiliteit van AOMB om samen met mij naar goede oplossingen te zoeken een sterk pluspunt. Ik heb in overleg een goede thuiswerkregeling mogen afspreken zodat ik tegelijkertijd voor mijn gezin en mijzelf maar ook genoeg kansen voor contact met collega’s behoud. Op die manier is het ook geen enkele belemmering dat ik in België woon maar in Nederland werk, noch voor mijn gezin en mij, noch voor het bedrijf en natuurlijk ook niet voor mijn cliënten.

  Het leukst aan mijn werk vind ik dat alle kernaspecten van mijn werk in twee richtingen rewarding zijn: ten eerste vind ik het zelf enorm stimulerend om mijn hersenen te breken op de moeilijke technisch-juridische problemen die ik alle dagen kan oplossen en ten tweede zijn mijn cliënten gebaat met mijn werk en laten ze mij dat ook duidelijk weten zodat ik goed kan zien hoe mijn werk hun business vooruit helpt.

  In de komende jaren hoop ik vooral een verdieping van mijn beroepskennis op te doen, bijvoorbeeld door nog meer diverse types procedures, meer zittingen (d.w.z. mondelinge verdedigingen van je zaken), en meer inzicht in langlopende dossiers te krijgen. Daarnaast hoop ik ook mijn eigen cliëntenbasis te kunnen uitbouwen, met cliënten niet alleen in Nederland maar ook in mijn thuisland België en zelfs daarbuiten en dat in technische domeinen die mij sterk boeien. En last but not least de kleinere taken en bijdragen die ik kan leveren om de werking van AOMB en het werkplezier van de collega’s te verhogen. Voor mij is dat nu bijvoorbeeld mijn bijdrage aan de vak lunches, maar daarnaast zijn er nog tal van andere initiatieven waarin iedereen zijn ei kwijt kan en waardoor iedereen zichzelf nog vollediger kan ontplooien.

   

  werkenbij-6

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Wieke Martens.

  Mail ons