Business Unit Corporate

Jeroen Pet

Naam:Jeroen Pet

Functie:Trainee patent attorney

Afdeling:Unit Corporate

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:J.Pet@aomb.nl


Jeroen behaalde in 2011 zijn Master of Chemistry aan de Universiteit van Utrecht met als specialisatie de synthese van kobalt-nanodeeltjes. Na zijn studie werkte hij geruime tijd op de R&D-afdeling van Cabot Norit Activated Carbon waar hij van dichtbij de impact van octrooien heeft ervaren. Jeroen is altijd al bekend geweest met IE doordat zijn vader werkzaam is in het vak. Hij heeft Jeroen dan ook weten te inspireren zijn carrière in dit vakgebied te vervolgen.

Sinds september 2019 is Jeroen werkzaam bij AOMB als octrooigemachtigde in opleiding en maakt hij deel uit van de business unit Corporate. Jeroen is een erg behulpzame collega die weet van aanpakken en die kritisch is op zijn werk. Hij vindt het belangrijk om eerlijk te blijven en bij zijn cliënten de juiste verwachtingen te scheppen.

Naast zijn werk is wielrennen een grote passie van Jeroen. Afzien tijdens de beklimmingen en onderweg genieten van mooie uitzichten daar haalt hij voldoening uit. Verder houdt hij ook erg van koken, met name de Italiaanse en Aziatische keuken spreken hem aan.
Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf september 2019 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven

Expertises en werkgebieden

Synthese van kobalt-nanodeeltjes

Opleidingen

Chemistry - Universiteit van Utrecht (Afgerond in 2011)

Relevante werkervaring

Voorheen werkzaam op de R&D afdeling van Cabot Norit Activated Carbon.

Nevenactiviteiten

Lid van de Jonge Orde van Octrooigemachtigden