Business Unit Staf, IP-Support

Dolinda de Proost

Naam:Dolinda de Proost

Functie:Manager IP Support

Afdeling:Staf, IP-Support

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:D.deProost@aomb.nl


Als secretaresse begonnen bij AOMB en door haar grenzeloze ambitie opgeklommen tot manager IP Support. Dolinda de Proost is verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling IP Support en zorgt daarbij voor de optimalisatie van de administratieve processen. Haar procedurele vakkennis op het gebied van Intellectueel Eigendom is moeilijk te evenaren.

Dolinda is één van de grondleggers én voorzitter van het Platform voor Formalities Officers. Het Platform is een vereniging bestaande uit administratieve professionals werkzaam op het gebied van Intellectuele Eigendom. Het Platform ziet als haar taak het professionele niveau van de Formalities Officers te bevorderen en op de lange termijn te waarborgen door middel van een opleiding, cursussen en seminars. Jaarlijks organiseert het Platform diverse Masterclasses, een Conferentie en het examen voor Certified Formalities Officer.

Daarnaast is Dolinda ook voorzitter van het Europese Platform EPIPA. (European Platform of Intellectual Property Administrators). Samen met haar partners in Noorwegen en Denemarken heeft het Platform begin 2017 het Europese Platform opgericht. Zij zijn ervan overtuigd door hun krachten te bundelen ze hun beroepsgroep nog beter op de kaart kunnen zetten en een interessante gesprekspartner kunnen worden op internationaal niveau. Dolinda heeft hierdoor veel contact met collega-kantoren, de industrie, accountmanagers van nationale en internationale instanties en organisaties.

Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar dochtertje, maar ook met familie en vriendinnen. Ze trekt er graag op uit en heeft eigenlijk tijd te kort voor alles wat ze leuk vindt, zoals skiën, tennissen en golfen.
Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 1990 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ