Algemeen Octrooi- en Merkenbureau (AOMB) is een internationaal opererend kantoor dat bedrijven en instellingen adviseert en begeleidt op het gebied van intellectuele eigendom (IE) in zijn meest brede vorm. Ons kantoor heeft een cliƫntenkring die varieert van het midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde ondernemingen en buitenlandse IE kantoren en is toonaangevend op het gebied van IE en kennisontwikkeling.

AOMB heeft vier vestigingen in Nederland. Via de alliantie AIPEX werken we tevens samen met kantoren in Duitsland, Engeland en Frankrijk. In totaal werken er ca 70 medewerkers bij AOMB.

Intellectueel eigendom is al meer dan 50 jaar ons domein en we hebben dan ook uitgebreide kennis van octrooien, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten. Wat ons als bureau echt uniek maakt is onze manier van werken. Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliƫnten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

Business Development Manager

In deze, voor AOMB nieuwe functie ontwikkel en professionaliseer jij sales binnen de organisatie! In deze landelijke functie ligt jouw focus op uitbreiding van het klantportfolio, daarbij richt jij je in eerste instantie op het acquireren van klanten binnen het (groot) MKB segment. Daarnaast ga je ook actief aan de slag met het beheren en intensiveren van bestaande relaties. Op deze manier draag jij bij aan de succesvolle bedrijfsvoering en ambitie van AOMB!

Bekijk hier de hele vacature:

Vacature Business Development Manager bij AOMB

Wil je reageren of wens je meer informatie over deze vacature?  
We verwijzen je graag naar ons recruitmentbureau Velde.  Velde ondersteunt AOMB bij het recruitmentproces.
Solliciteer daarom via de solliciteer button op de vacaturepagina van Velde.