Werken bij AOMB betekent werken in een informele sfeer bij een toonaangevende organisatie. Omdat onze medewerkers het verschil maken,  investeren we veel in persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden diverse opleidingstrajecten aan onze professionals. Nadat je in dienst komt start je meteen met ons onboarding programma.  Naast vakinhoudelijke expertise vinden we ook andere kwaliteiten belangrijk en richten wij ons op het ontwikkelen van diverse vaardigheden.

Wat het werken bij AOMB nog meer interessant maakt is dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt maar juist ook vrijheid en zelfstandigheid om betekenisvol werk te doen.  Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk, net zo vanzelfsprekend als  uitstekende arbeidsvoorwaarden.  

Wil jij onderdeel uitmaken van het AOMB team waar denken en  doen de mentaliteit is? En wil jij samen met je collega’s bijdragen aan het succes en de groei van onze organisatie? Lees de ervaringen van onze medewerkers en solliciteer op een van onze vacatures.  Jouw open sollicitatie is bij ons ook welkom. 

Actuele vacatures
bij AOMB

Overtuigd van je kwaliteiten?
Overtuig ons dan maar.

Direct solliciteren?
Stuur dan je CV met motivatie naar
hrm@aomb.nl o.v.v. 'Vacature ......'.