Maak kennis met AOMB en zet de volgende stap
in jouw carrière.

Onze medewerkers maken het verschil

Werken bij AOMB betekent werken in een informele sfeer bij een toonaangevende organisatie. Omdat onze medewerkers het verschil maken, investeren we veel in persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden diverse opleidingstrajecten aan onze professionals. Nadat je in dienst komt start je meteen met ons onboarding programma. Naast vakinhoudelijke expertise vinden we ook andere kwaliteiten belangrijk en richten wij ons op het ontwikkelen van diverse vaardigheden.

Wat het werken bij AOMB nog meer interessant maakt is dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt maar juist ook vrijheid en zelfstandigheid om betekenisvol werk te doen. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk, net zo vanzelfsprekend als uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliënten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

Versterk ons team
Wil jij onderdeel uitmaken van het AOMB team waar denken en doen de mentaliteit is? En wil jij samen met je collega’s bijdragen aan het succes en de groei van onze organisatie?

Lees de ervaringen van onze medewerkers en solliciteer op een van onze vacatures. Jouw open sollicitatie is bij ons ook welkom. Bekijk alle vacatures
Interesse?
Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden!

Overtuigd van je kwaliteiten?
Overtuig ons dan maar.

Direct solliciteren?
Stuur dan je CV met motivatie naar
hrm@aomb.nl o.v.v. 'Vacature ......'.