Wat maakt jou uniek voor ons?
Overtuig ons!
Laten we het hebben over ons eigen onderscheidend vermogen. Wat maakt ons uniek? Het antwoord ligt misschien voor de hand: onze medewerkers. Met hun specialistische kennis staan zij aan de basis van het succes van onze opdrachtgevers.

Je begrijpt dan ook dat we nooit zomaar de eerste de beste aannemen. Wie dan wel? In elk geval ambitieuze doorzetters die goed kunnen luisteren naar de wensen en dromen van onze klanten. En samen met hen op zoek gaan naar innovatieve en creatieve oplossingen binnen het werkveld van intellectueel eigendom. Daarnaast stellen wij natuurlijk per functie specifieke eisen.

Actuele vacatures
bij AOMB

 • Juridisch administratief medewerker
  In verband met uitbreiding zijn wij voor onze hoofdvestiging in Eindhoven op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde Juridisch Administratief Medewerker (Formalities Officer). M/V - minimaal 32 per week.

  De juridisch administratief medewerker houdt zich o.a. bezig met de administratieve en organisatorische gang van zaken rondom de procedures in het vakinhoudelijke proces van intellectuele eigendom.

  Bekijk de vacature
 • Assistent Merken- en Modellengemachtigde
  Voor onze vestiging in Arnhem zoeken wij per direct een Assistent Merken- en Modellengemachtigde
  (m/v - fulltime beschikbaar).

  Als Assistent Merken- en Modellengemachtigde ben je verantwoordelijk voor een optimale
  administratieve ondersteuning van de Merkengemachtigde.

  Bekijk de vacature
 • Ervaren Europees Octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde
  In verband met uitbreiding zijn wij voor onze hoofdvestiging in Eindhoven op zoek naar een ervaren Europees Octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde.

  m/v - fulltime

  Wij zoeken een ervaren Europees octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde die affiniteit heeft met het midden- en kleinbedrijf en die volop gebruik wil maken van de mogelijkheden die ons kantoor biedt en zich hierbij maximaal wil ontplooien.

  Bekijk de vacature
 • Ervaren Europees Merkengemachtigde
  Wij zijn opzoek naar een ervaren Europees Merkengemachtigde. Standplaats wisselend op één van onze kantoren in Eindhoven of Arnhem.

  (m/v - 32 uur minimaal beschikbaar).


  Als Merkengemachtigde help je cliënten bij het opzetten en inrichten van een optimale IP strategie en levert maatwerk afgestemd op de behoefte van de individuele cliënt.

  Bekijk de vacature.
 • Juridisch medewerker (Paralegal)
  Voor onze hoofdvestiging in Eindhoven zijn wiij per direct op zoek naar een Juridisch Medewerker (Paralegal).
  M/V - fulltime

  De juridisch medewerker neemt zoveel mogelijk administratieve werkzaamheden uit handen van de gemachtigde bij het verkrijgen, verdedigen en/of aanvechten van IE-rechten, met inachtneming van intern en extern geformuleerde procedures en regels.

  Bekijk de vacature

Overtuigd van je kwaliteiten?
Overtuig ons dan maar.

Direct solliciteren?
Stuur dan je CV met motivatie naar
Hetty Bartsen (H.Bartsen@aomb.nl)
o.v.v. 'Vacature ......'.