Wat maakt jou uniek voor ons?
Overtuig ons!
Laten we het hebben over ons eigen onderscheidend vermogen. Wat maakt ons uniek? Het antwoord ligt misschien voor de hand: onze medewerkers. Met hun specialistische kennis staan zij aan de basis van het succes van onze opdrachtgevers.

Je begrijpt dan ook dat we nooit zomaar de eerste de beste aannemen. Wie dan wel? In elk geval ambitieuze doorzetters die goed kunnen luisteren naar de wensen en dromen van onze klanten. En samen met hen op zoek gaan naar innovatieve en creatieve oplossingen binnen het werkveld van intellectueel eigendom. Daarnaast stellen wij natuurlijk per functie specifieke eisen.

Actuele vacatures
bij AOMB

 • EUROPEES OCTROOIGEMACHTIGDE WERKTUIGBOUWKUNDE
  Wij zoeken een Europees Octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde die affiniteit heeft met de Groot Zakelijke Markt, die volop gebruik wil maken van de mogelijkheden die ons kantoor biedt en zich hierbij maximaal wil ontplooien.

  m/v - fulltime - vestiging Rijswijk
  Bekijk de vacature
 • EUROPEES OCTROOIGEMACHTIGDE BIOTECHNOLOGIE / LIFE SCIENCE
  In verband met uitbreiding zijn wij voor onze vestiging in Rijswijk op zoek naar een ervaring Europees Octrooigemachtigde Biotechnologie / Life Science (minimaal 8 jaar ervaring).

  m/v - fulltime - vestiging Rijswijk
  Bekijk de vacature
 • OCTROOIGEMACHTIGDE ELEKTRO IN OPLEIDING
  Voor ons hoofdkantoor in Eindhoven zoeken wij per direct een Octrooigemachtigde Elektro in opleiding. Heb jij een afgeronde MSc studie in de richting elektrotechniek en daarnaast affiniteit met embedded systemen, software, apps en algoritmen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

  m/v - fulltime, vestiging Eindhoven
  Bekijk de vacature

Overtuigd van je kwaliteiten?
Overtuig ons dan maar.

Direct solliciteren?
Stuur dan je CV met motivatie naar
Hetty Bartsen (H.Bartsen@aomb.nl)
o.v.v. 'Vacature ......'.