Wat maakt jou uniek voor ons?
Overtuig ons!
Laten we het hebben over ons eigen onderscheidend vermogen. Wat maakt ons uniek? Het antwoord ligt misschien voor de hand: onze medewerkers. Met hun specialistische kennis staan zij aan de basis van het succes van onze opdrachtgevers.

Je begrijpt dan ook dat we nooit zomaar de eerste de beste aannemen. Wie dan wel? In elk geval ambitieuze doorzetters die goed kunnen luisteren naar de wensen en dromen van onze klanten. En samen met hen op zoek gaan naar innovatieve en creatieve oplossingen binnen het werkveld van intellectueel eigendom. Daarnaast stellen wij natuurlijk per functie specifieke eisen.

Actuele vacatures
bij AOMB

 • Juridisch medewerker (Paralegal)
  Voor onze hoofdvestiging in Eindhoven zijn wiij per direct op zoek naar een Juridisch Medewerker (Paralegal).
  M/V - fulltime

  De juridisch medewerker neemt zoveel mogelijk administratieve werkzaamheden uit handen van de gemachtigde bij het verkrijgen, verdedigen en/of aanvechten van IE-rechten, met inachtneming van intern en extern geformuleerde procedures en regels.

  Bekijk de vacature
 • Medewerkers FinanciĆ«le administratie (MBO+)
  In verband met uitbreiding zijn wij voor onze vestiging in Eindhoven op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde medewerker Financiële administratie (MBO+) m/v, fulltime.

  Bekijk hier de vacature

Overtuigd van je kwaliteiten?
Overtuig ons dan maar.

Direct solliciteren?
Stuur dan je CV met motivatie naar
Hetty Bartsen (H.Bartsen@aomb.nl)
o.v.v. 'Vacature ......'.