nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  AOMB actief in Limburg!

  • Algemeen

  Wist u dat wij ook een vestiging hebben op de Brightlands Health Campus in Maastricht?

   
  Door onze aanwezigheid bevinden wij ons dichter bij de bedrijven en instituten die in Limburg en op Brightlands actief zijn. Hierdoor kunnen wij de relatie met onze cliënten verder verdiepen waardoor wij meer gericht advies kunnen geven.

  Maak kennis met onze collega’s op de campus.

  Winand Habets is oprichter van Life Science Patents (LSP) en heeft ruim 15 jaar ervaring als Europees en Nederlands octrooigemachtigde op het gebied van Life Sciences, biotechnologie en moleculaire biologie.
   

  “Het leukste vind ik om moeilijke zaken uit te drukken in Jip-en-Janneke taal en zo advies te geven waar cliënten echt mee geholpen zijn’’

  Rike Dekker is Senior Europees en Nederlands octrooigemachtigde met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van materialen, farmacie en voeding.

  “Ik werk sinds korte tijd bij AOMB na een carrière bij een multinational. Ik vind het heel leuk om met verschillende technologieën in aanraking te komen en op basis van mijn ervaring echt mee te denken met de cliënt”
  George Seezink is Senior Europees en Nederlands octrooigemachtigde en is 15 jaar werkzaam in het vak. George heeft ervaring met mechanische technologie, medische technologie en medical devices.

  ‘’Ik vind het belangrijk dat cliënten het gevoel hebben dat zij in goede handen zijn, mijn persoonlijke benadering staat centraal voor het bereiken van een optimaal eindresultaat voor mijn cliënten’’
  Marie-José Stoelinga is al ruim 15 jaar Paralegal. Zij heeft uitgebreide kennis van de procedures op IP gebied. Zij zorgt voor alle mogelijke ondersteuning van kantoor Maastricht.

  ‘Ik ben van vele markten thuis. Ik vind het fijn om direct contact met de cliënten te hebben en alles vlekkeloos te laten verlopen!’’


  Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  AOMB - LSP Maastricht
  Brightlands Health Campus
  Oxfordlaan 55
  6229 EV Maastricht
  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  AOMB Intellectual property verwelkomt twee nieuwe medewerkers

  • Algemeen

  Nieuwe vestiging

  • Algemeen

  AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

  • Algemeen
  • Patenten