nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  Destijds heb ik bewust voor AOMB als werkgever gekozen. Met de gemachtigden van AOMB heb ik gesprekken gevoerd waardoor voor mij direct duidelijk werd dat ik het liefst bij AOMB zou willen werken. 

  Tim van BeelenEuropean patent attorney | UPC representative

  De sfeer binnen AOMB omschrijf ik altijd als een gezellige betrokken "familie". AOMB is een bedrijf dat haar personeel waardeert en uitdaagt en in mijn ogen veel kansen biedt om jouw persoonlijke en professionele doelstellingen te bereiken.

  Ik ben er trots op dat ik de opleiding tot octrooigemachtigde heb mogen doen. Tegelijkertijd blijft het ook een uitdaging omdat er in het octrooi vak enorm veel te leren valt. De meest essentiële kneepjes van het octrooi vak leer je pas na de opleiding.

  Bij AOMB ervaar ik dat iedere dag weer anders is. Elke dag weer leren we van onze cliënten, zaken, agenten en collega’s in onze dagelijkse werkzaamheden. Buiten werktijd heb ik ook plezier met mijn collega’s. Het meest memorabele uitje was onze deelname aan de Quiznight XL, de grootste technologiequiz van het land. Perfect voor een octrooigemachtigde als ik. Samen met mijn collega’s van diverse kantoren van AOMB streden we met twee teams tegen ruim 500 andere teams. Een ervaring om niet meer te vergeten.

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Wieke Martens.

  Mail ons