nl

  Werken bij AOMB

  Ik heb me binnen AOMB mogen ontwikkelen tot octrooigemachtigde waarbij zowel goede interne begeleiding was, als ruimte voor het volgen van de externe opleiding. En gelukkig mag ik blijven leren: er worden regelmatig interne trainingen gegeven en ook van samenwerken met verschillende collega’s leer ik veel. Daarnaast is er ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeldoelen en AOMB denkt graag mee hoe ze hierin het best kan ondersteunen. 

  Brigitte GeurtsEuropean patent attorney | UPC representative

   

  Stay unique betekent voor mij als werknemer dat ik dichtbij mijn idealen kan blijven, waardoor ik extra voldoening uit mijn werk kan halen. Zo vind ik duurzaamheid een heel belangrijk thema. Als octrooigemachtigde zet ik me dan ook graag in voor bedrijven die streven naar een duurzamere wereld, bijvoorbeeld met uitvindingen op het gebied van recycling, alternatieve energiebronnen of plantaardige alternatieven voor vlees of zuivel. Samen met andere gedreven collega’s ontwikkel ik diensten speciaal voor bedrijven die technologieën ontwikkelen voor een groenere toekomst, hier krijg ik echt energie van! 

  Ik vind het fijn dat het bij AOMB echt gaat om de mensen. Extern vinden we persoonlijk contact met onze cliënten erg belangrijk, en intern is er aandacht voor jou als individu en wordt er gekeken hoe jij het best tot je recht komt binnen AOMB.

  Het teamgevoel binnen AOMB rijkt dan ook veel verder dan de formele business units. Er zijn ook teams die zich specialiseren in bepaalde thema’s zoals high-tech of life sciences en werkgroepen die zich bezighouden met bijvoorbeeld non-profit acties, huisvesting, of onze kernwaardes. Op die manier is iedereen verbonden met elkaar, ook wanneer we thuiswerken.

  werkenbij-6

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Wieke Martens.

  Mail ons