nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en bij het bekijken van de AOMB website spraken de kernwaarden van het kantoor maar ook het informele karakter mij aan. Na een eerste gesprek met HR-manager Wieke werd mijn enthousiasme verder gewekt.

  Melloney KolfTrainee Trademark attorney

  De vriendelijkheid van collega’s (ook naar nieuwe collega’s) ervaar ik als zeer prettig, ik voelde me meteen welkom! Daarnaast zijn betrokkenheid, teamspirit en de hoge mate van servicegerichtheid voor mij typisch AOMB.

   

  Inmiddels ben ik gestart met de beroepsopleiding en hoop ik over 2 jaar Benelux Merkengemachtigde te zijn. Ik ben trots op het feit dat ik onderdeel uitmaak van het AOMB team waarbij integriteit, betrokkenheid en klantgerichtheid centraal staan. Een uitdaging is voor mij om cliënten mee te kunnen nemen en tegelijkertijd te sturen in een advies, zoals de meer ervaren collega’s dat doen. 

  Ik zou AOMB zeker aanbevelen bij vrienden omdat ik AOMB ervaar als een betrouwbare en betrokken werkgever die veel waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en groei.

   

   

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Wieke Martens.

  Mail ons