nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  AOMB is een vooruitstrevend, ambitieus kantoor waar veel aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van normen en waarden en zeker ook aan de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer. Je krijgt veel ruimte voor zelfontplooiing en het is een professioneel kantoor waar in een heel informele sfeer wordt samengewerkt. Iedereen staat open om zijn of haar expertise te delen met anderen, om zo elkaar en daardoor ook AOMB  beter te maken.

  Martijn van LeestParalegal patents

  Ik omschrijf AOMB als professioneel, veelzijdig en toegankelijk. Een echte AOMB’ er is iemand met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en daadkracht. Verder is een echte AOMB’ er een tikkeltje eigenwijs, maar heel erg sociaal in de omgang met collega’s en bedrijfsrelaties.
   
  Ik heb mezelf op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen binnen AOMB door het volgen van externe trainingen communicatie/leidinggeven en heb ik de opleiding tot Certified Formalities Officer kunnen afronden. Ook heb ik mijn kennis en ervaring kunnen delen met huidige en nieuwe collega’s. Met name door het geven van interne en externe cursussen, bijvoorbeeld op onze vestiging in Polen om zo mijn specifieke kennis over te brengen op zoveel mogelijk mensen binnen de organisatie. Voor mezelf is dit een goede persoonlijke ontwikkeling geweest. Hetzelfde geldt voor mijn rol als mentor waarbij ik de nieuwe examenkandidaten zo goed mogelijk probeer voor te bereiden op het examen van de opleiding.
   
  Ik ben trots op het feit dat we als Paralegals met een heel leuke, professionele groep mensen werken. De combinatie van kennis en talent en de onderlinge, positieve sociale omgang zorgt ervoor dat we heel erg prettig kunnen werken. De uitdaging voor mezelf is om nog meer gebruik te maken van mijn ervaring en zo te proberen om iedereen binnen de afdeling op een bepaald niveau te krijgen.
   
  Naast hard werken is een klein beetje ontspanning natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarom sluiten we elke maand af met een gezellige maandborrel. Zeker nu er regelmatig een leuk thema aan wordt gekoppeld worden deze borrels erg goed bezocht.

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Wieke Martens.

  Mail ons