nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Werken bij AOMB

  Ik ben bij AOMB binnengekomen met aspiraties om, indien AOMB bij mij zou passen en omgekeerd, partner te worden. Ik voelde al vrij snel dat de klik er was. Natuurlijk moet je wennen, nieuwe mensen leren kennen etc. Maar ik voelde me al snel opgenomen in de familie. Bovendien biedt AOMB mij de ruimte om aan Life Sciences als discipline te werken. Ik denk dat dat wel kenmerkend is voor AOMB, die combinatie van er bij horen maar tegelijkertijd de vrijheid hebben om je eigen invulling te geven.

  René RaggersEuropean patent attorney | Partner | UPC representative

  De sfeer bij AOMB is no-nonsens; ik voel weinig hiërarchie. Mensen zijn aardig en delen een gezamenlijk doel. Wat ik erg prettig vind is dat mensen bereid zijn om te zoeken naar oplossingen.

  Het mooie aan mijn werk is dat het me de gelegenheid biedt om te leren en mijn kennis verder te ontwikkelen als het gaat om ontwikkelingen in de Life Sciences. Vroeg betrokken zijn bij spannende technologieën op het gebied van CRISPR-cas, CAR-T, embryonale stam cellen, en nieuwe potentiële medische behandelingen op allerlei gebied geeft mij echt een enorme voldoening. LifeSciences is waanzinnig inspirerend als je ziet hoe de natuur zich heeft georganiseerd en hoe ingenieus alle processen zijn die plaatsvinden in ons lichaam. Dat begrijpen en vertalen naar iets nuttigs voor de mens, en daar aan mogen bijdragen is echt ontzettend leuk.

  De uitdaging zit er in om alles goed georganiseerd te houden en goed contact te houden met onze cliënten. Ik haal heel veel plezier en inspiratie uit mijn gesprekken met uitvinders. Ik ben er trots op dat cliënten ons goed weten te vinden en ons werk waarderen. We krijgen met grote regelmaat doorverwijzingen vanuit bestaande cliënten. Ik ben daarom ook heel blij met ons Life Sciences team, waarmee we continue aan het bouwen zijn.

   

  werkenbij-6

  Interesse? Wij kijken graag naar jouw mogelijkheden

  Voor meer informatie over onze vacatures kun je contact opnemen met Wieke Martens.

  Mail ons