nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Uitbreiding partnergroep AOMB Intellectual property

  Met genoegen delen wij u mede dat per 1 januari 2023 Marco Coolen en Bert Kneepkens de partnergroep van AOMB zullen versterken. Met deze benoeming onderstrepen wij onze visie met eigen mensen te willen groeien.

  Met een enthousiast vast team willen wij de langdurige relaties met onze cliënten koesteren. Verder zijn wij ervan overtuigd dat Marco en Bert AOMB en haar relaties meerwaarde bieden in hun eigen vakgebieden.

  Marco werkt sinds 2013 bij AOMB en is sinds 1 januari 2021 junior partner bij AOMB. Door zijn ruime ervaring in het bedrijfsleven en brede achtergrond, is Marco in staat zijn IP adviezen ook vanuit andere invalshoeken te belichten. Een werktuigbouwkundige techneut met bedrijfsmatige aanpak!

  Bert begon zijn carrière bij AOMB in 2009. Naast zijn studie elektrotechniek specialiseerde hij zich in valorisatie en commercialisatie van IP. Als IP-consultant treedt hij op als sparringpartner voor MKB-ondernemingen waarbij de commerciële kant van uitvindingen de volle aandacht krijgt. Bert is sinds 1 januari 2019 junior partner bij AOMB.

  De partners van AOMB Intellectual property

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief