nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Maak kennis met onze nieuwe collega Daan Verhagen!

  • Algemeen

  AOMB Intellectual property is trots te kunnen vermelden dat Daan Verhagen per 1 februari jl. onze nieuwe collega is geworden.

  Behaalde in 2017 zijn Master of Science in Moleculaire levenswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens heeft Daan zijn promotieonderzoek in de vakgroep Moleculaire Biologie aan de LMU München gedaan waar hij in 2022 is gepromoveerd. Tijdens zijn promotieonderzoek is Daan in aanraking gekomen met IP vanwege zijn algemene interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de levenswetenschappen en technologie. Een introductiecursus patent law bevestigde al snel dat het vak van octrooigemachtigde voor hem de ideale carrière was om deze nieuwsgierigheid een plek te geven.

  In februari 2022 is Daan gestart als octrooigemachtigde in opleiding bij AOMB en maakt hij deel uit van de business unit Corporate in het Life Science team. Specialismen van Daan zijn onder andere moleculaire biologie, computationele biologie, data integratie/analyse en genetica.

  Wat Daan zo interessant vindt aan het werk is de mogelijkheid nauw betrokken te zijn bij inventiviteit van ondernemers en uitvinders en hoe AOMB ze daarbij het beste kan helpen. Graag gaat hij met cliënten tot in de details door om zo de uitvinding volledig te doorgronden en zo het beste advies kan geven.

  AOMB wenst Daan een hartelijk welkom en veel succes!

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  AOMB Intellectual property verwelkomt twee nieuwe medewerkers

  • Algemeen

  Nieuwe vestiging

  • Algemeen

  AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

  • Algemeen
  • Patenten