nl

Zoeken Menu

  © 2024 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  AOMB bestaat dit jaar 50 jaar; tijd voor verandering!

  • Algemeen

  Het zal u meteen zijn opgevallen. Deze website heeft een andere look dan u van AOMB gewend bent.

  Wij zijn trots u te kunnen laten weten dat wij een nieuwe uitstraling hebben. Moderner, frisser en op het lijf geschreven van de organisatie die wij zijn. Vanaf nu herkent u ons aan deze nieuwe signatuur. Wij zorgen ervoor dat u uniek blijft en niemand anders onterecht profiteert van uw uitvindingen en ideeën.

  Een jaar geleden pasten wij onze organisatie aan. Onze IP-professionals werken sinds die tijd vanuit drie gespecialiseerde business units: MKB, Corporate en Strategische Partners. Daar zat natuurlijk een filosofie achter. De beste service bied je niet door vanuit producten te denken. Natuurlijk weten wij veel van octrooien, merken, modellen en meer. Intellectuele eigendom is al 50 jaar ons domein. Maar de beste service bied je door je organisatie toe te spitsen op de behoeften van een cliënt in zijn specifieke markt. Een MKB-ondernemer heeft ons nu eenmaal voor andere zaken nodig dan een multinational. Welk type ondernemer u ook bent, bij AOMB krijgt u de dienstverlening die bij u past.

  Bij deze klantgerichte aanpak hoort een nieuwe stijl van ons huis. Onze communicatiemiddelen hebben een nieuw design en nieuwe content gekregen. Zo ook deze website. Het helpt u en anderen om online sneller de weg te vinden naar de juiste unit, kennis en specialisten binnen AOMB.

  Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  AOMB Intellectual property verwelkomt twee nieuwe medewerkers

  • Algemeen

  Nieuwe vestiging

  • Algemeen

  AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

  • Algemeen
  • Patenten