nl

  Terug naar overzicht

  Scale-up Tuesday: Hét beginpunt voor snelle groei!

  • Algemeen

  Wil je uitdagingen omzetten in kansen en ben je op zoek naar groeifinanciering voor je scale-up? Tijdens Scale-up Tuesday gaat De Breed & Partners digitaal in gesprek met innovatieve scale-ups over de mogelijkheden op financieel vlak.

  Wat je kunt verwachten
  Scale-up Tuesday is een gratis adviesgesprek tussen een innovatieve ondernemer en een DB&P consultant. Binnen het tijdvak van drie kwartier presenteer je jouw financieringsbehoefte aan de hand van een pitchdeck en kun je sparren over de invulling ervan. Scale-up Tuesday biedt scale-ups de mogelijkheid om kennis te maken met de kansen op het gebied van funding, subsidie, fiscaal voordeel, leningen en investeerders: hét beginpunt voor snelle groei!

  Voorwaarden
  De volgende voorwaarden zijn van toepassing, indien je wil deelnemen aan Scale-up Tuesday:
  -Een kvk-inschrijving
  -Een minimale jaarlijkse omzet van € 250.000
  -Minimaal vijf medewerkers
  -Een pitchdeck

  Voldoe je niet aan deze criteria, maar wil je wel graag deelnemen? Meld je dan aan voor Start-up Thursday.

  Deelnemen?
  Om deel te nemen aan Scale-up Tuesday meld je je aan voor de gewenste datum en het gewenste tijdvak. Het adviesgesprek duurt drie kwartier. Het gesprek vindt plaats via Google Meet. Via een vooraf toegestuurde link neem je eenvoudig deel aan het gesprek. Dit betekent: geen reistijd, geen files, geen parkeerplek zoeken, maar snel en gericht je vragen stellen zodat jij nóg meer focus kunt leggen op de groei van je onderneming.

  Overtuigd van Scale-up Tuesday?
  Wil je jouw scale-up naar een hoger niveau tillen? Meld je aan voor jouw gewenste tijdvak tijdens de eerstvolgende editie op 4 augustus 2020!

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  AOMB Intellectual property verwelkomt twee nieuwe medewerkers

  • Algemeen

  Nieuwe vestiging

  • Algemeen

  AOMB verwelkomt nieuwe medewerker

  • Algemeen
  • Patenten