Zoeken Menu

  © 2022 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Robin Mikkers

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2018

  Startte in 2018 bij AOMB Intellectual Property en is daarmee één van de nieuwste aanwinsten binnen IP-Support. In haar functie als Paralegal Octrooien houdt Robin zich met name bezig met het indienen van octrooiaanvragen, het verwerken van overdrachten en het ondersteunen van de octrooigemachtigden van AOMB. Robin hoopt samen met haar collega’s een sterk team te vormen om daarmee het beste resultaat voor de cliënt te behalen.

  Robin heeft in 2017 de Master-opleiding Ondernemingsrecht afgerond aan de Universiteit van Nijmegen. Het rechtenvak ligt haar goed, omdat zij er een uitdaging in ziet de achterliggende gedachte van iets te onderzoeken. In 2018 besloot zij de tak van het Intellectueel Eigendom in te stappen door voor AOMB te gaan werken. Wat zij mooi vindt aan het IE vak is de combinatie van het juridische en de innovatieve en creatieve oplossingen van cliënten.

  Als collega is Robin zorgvuldig, eerlijk, een teamplayer en altijd bereid om te helpen. Robin omschrijft zichzelf verder als een sportieve Bourgondiër. Haar hobby’s zijn voetballen en alles wat met eten, drinken en gezelligheid te maken heeft. Ook heeft zij een brede interesse in muziek.  

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief