Zoeken Menu

  © 2023 AOMB. Alle rechten voorbehouden.

  Terug naar overzicht

  Niek van de Crommert

  Business Development Manager

  Vestigingsplaats

  Eindhoven

  Werkzaam bij AOMB sinds

  2021

  Na afronding van zijn studies Technische Bedrijfskunde aan Fontys Hogeschool en Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen trad Niek in 2000 in dienst bij Philips waar hij verschillende  rollen binnen marketing & sales heeft vervuld. Na 9 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de advieswereld als management consultant waar hij veelal gewerkt heeft voor multinationals.  

  Niek is sinds januari 2021 werkzaam bij AOMB waar hij zich bezig houdt met business development. Vanuit die rol is het zijn ambitie om elke klant een uiterst tevreden klant te laten zijn en blijven. Dit betekent continue inspelen op de behoeften van de klanten, en de organisatie nog klantgerichter maken door ‘binnen’ met ‘buiten’ te blijven verbinden.

  Wat het werk voor Niek zo boeiend maakt is dat elke dag een nieuwe ervaring is. Mensen en ideeën samenbrengen, begrijpen waar de uitdagingen liggen en bepalen hoe AOMB daarin zo goed mogelijk kan helpen met de juiste producten en diensten!

  Niek omschrijft zichzelf als een enthousiaste, creatieve duizendpoot die voor elke uitdaging een oplossing wil vinden.

  Zijn vrije tijd investeert hij het liefste aan reizen en snowboarden maar ook houdt Niek van lekker eten en brengt hij graag tijd door met zijn gezin, familie en vrienden.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief