Algemeen Octrooi- en Merkenbureau (AOMB) is een internationaal opererend kantoor dat bedrijven en instellingen adviseert en begeleidt op het gebied van intellectuele eigendom (IE) in zijn meest brede vorm. Ons kantoor heeft een cliëntenkring die varieert van het midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde ondernemingen en buitenlandse IE kantoren en is toonaangevend op het gebied van IE en kennisontwikkeling.

AOMB heeft vier vestigingen in Nederland. Via de alliantie AIPEX werken we tevens samen met kantoren in Duitsland, Engeland en Frankrijk. In totaal werken er ca 70 medewerkers bij AOMB.

Intellectueel eigendom is al meer dan 50 jaar ons domein en we hebben dan ook uitgebreide kennis van octrooien, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten. Wat ons als bureau echt uniek maakt is onze manier van werken. Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliënten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

Ervaren Europees Merkengemachtigde

Wij zoeken een ervaren merkengemachtigde die wil opereren op het snijvlak van juridische en commerciële mogelijkheden. Je helpt cliënten bij het opzetten en inrichten van een optimale IP strategie en levert maatwerk afgestemd op de behoefte van de individuele cliënt. Naast het voeren van een eigen praktijk met nationale en internationale cliënten bieden wij volop persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende prestatiegerichte beloning en idem secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Je bent samenwerkingsgericht met een klantgerichte houding. Naast ondernemingszin beschik je over uitstekende communicatieve en juridische vaardigheden.
 
Je werkt in een open, leuke en gezellige omgeving met ruim 70 collega's. Wij stimuleren flexwerken, derhalve is je standplaats wisselend op één van onze kantoren in Eindhoven of Arnhem.

Direct solliciteren?
Mail je motivatiebrief met cv naar hrm@aomb.nl o.v.v. "Vacature Ervaren Europees Merkengemachtigde"

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.