Algemeen Octrooi- en Merkenbureau (AOMB) is een internationaal opererend kantoor dat bedrijven en instellingen adviseert en begeleidt op het gebied van intellectuele eigendom (IE) in zijn meest brede vorm. Ons kantoor heeft een cliëntenkring die varieert van het midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde ondernemingen en buitenlandse IE kantoren en is toonaangevend op het gebied van IE en kennisontwikkeling.

AOMB heeft vier vestigingen in Nederland. Via de alliantie AIPEX werken we tevens samen met kantoren in Duitsland, Engeland en Frankrijk. In totaal werken er ca 70 medewerkers bij AOMB.

Intellectueel eigendom is al meer dan 50 jaar ons domein en we hebben dan ook uitgebreide kennis van octrooien, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten. Wat ons als bureau echt uniek maakt is onze manier van werken. Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliënten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

Ervaren octrooigemachtigde met een life sciences achtergrond

AOMB zoekt een ervaren octrooigemachtigde met een life sciences achtergrond

M/V, min. 32 uur

De afgelopen jaren is de life sciences groep van AOMB gegroeid door overname van Life Science Patents en toename van het aantal octrooigemachtigden. Om de groei van de life sciences portefeuille te kunnen continueren is AOMB op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde met een life sciences achtergrond.

Opdrachtgevers en IP-professionals ervaren AOMB als een professionele, no-nonsense organisatie met kennis van zaken. Binnen onze life sciences groep zien we dan ook een toenemende vraag naar onze diensten. We hebben de afgelopen tijd onze life sciences groep al uitgebreid met nieuwe en ervaren octrooigemachtigden en door de overname van Life Science Patents. Om aan de toenemende vraag te blijven voldoen zoeken we een ervaren life sciences octrooigemachtigde, bij voorkeur iemand die bekend is met mondelinge zittingen bij het EPO of rechtszaken.

We zoeken een ondernemende octrooigemachtigde die graag wordt uitgedaagd en met plezier en kennis IP op de kaart zet bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je neemt verantwoordelijkheid voor je cliëntenkring en werkt graag samen met je collega’s. Je begrijpt het belang van de opdrachtgever en houdt ervan om oprecht op maat advies te leveren.

Je komt niet in een gespreid bedje, wel in een dynamische en informele omgeving waarin samen met je collega’s veel op te bouwen en te ondernemen valt. Daarnaast biedt AOMB een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te werken in een omgeving waar veel geïnvesteerd wordt in groei en ontwikkeling van medewerkers en zijn we volledig ingericht op het Nieuwe Werken.

Direct solliciteren?
Stuur je CV met motivatie naar hrm@aomb.nl onder vermelding van ‘Vacature octrooigemachtigde met een life sciences achtergrond''

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.