Algemeen Octrooi- en Merkenbureau (AOMB) is een internationaal opererend kantoor dat bedrijven en instellingen adviseert en begeleidt op het gebied van intellectuele eigendom (IE) in zijn meest brede vorm. Ons kantoor heeft een cliƫntenkring die varieert van het midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde ondernemingen en buitenlandse IE kantoren en is toonaangevend op het gebied van IE en kennisontwikkeling.

AOMB heeft vier vestigingen in Nederland. Via de alliantie AIPEX werken we tevens samen met kantoren in Duitsland, Engeland en Frankrijk. In totaal werken er ca 70 medewerkers bij AOMB.

Intellectueel eigendom is al meer dan 50 jaar ons domein en we hebben dan ook uitgebreide kennis van octrooien, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten. Wat ons als bureau echt uniek maakt is onze manier van werken. Onze medewerkers zetten zich met gedrevenheid en passie in voor de (interne) cliƫnten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, sympathie en aanpakken staan daarbij hoog in het vaandel.

Kwekersrecht-
gemachtigde

AOMB zoekt een Kwekersrechtgemachtigde

M/V, min. 32 uur

Op het gebied van kwekersrecht heeft AOMB van oudsher een onderscheidende positie. Juridische kennis van het intellectueel eigendom, in combinatie met een strategische visie op het succesvol introduceren van nieuwe rassen op kwekersrechtgebied voor land- en tuinbouw en sierteeltsectoren en een klantgerichte instelling maken daarbij in de ogen van onze klanten het verschil.

Ons werkveld strekt zich daarbij uit van Nederlandse cliënten tot agenten en veredelingsbedrijven op het gebied van land-, tuinbouw-, fruit- en sierteeltgewassen in Nederland en Europa, en daarbuiten met focus op Noord- en Zuid-Amerika en Afrika. AOMB heeft een stevige positie in een internationaal netwerk van kwekersrecht advocaten en gemachtigden. Om aan de toenemende klantvraag in dit dynamische segment te kunnen voldoen en in verband met de toekomstige pensionering van de huidige expert zoeken wij een Kwekersrechtgemachtigde met ambitie om te groeien.

Wie ben jij? Als Kwekersrechtgemachtigde ligt jouw affiniteit bij het Intellectueel Eigendom met focus op het kwekersrecht en het merkenrecht. Je hebt een afgeronde juridische opleiding, bij voorkeur op academische niveau en je wilt je graag ontwikkelen tot gezaghebbend expert van het kwekersrecht. Daarin werk je de eerste periode nauw samen met onze expert op gebied van het kwekersrecht en je hebt de ambitie om te zijner tijd zijn positie over te nemen. Gretigheid om te leren en veel vakkennis op te doen is een must, naast een klantgerichte instelling. Je bent in staat om (internationale) relaties op te bouwen en te onderhouden, communiceert helder en gemakkelijk met anderen en weet waar je voor staat. Tevens kan je je verplaatsen in de bedrijfscultuur van onze klanten. Je bent nauwgezet, gestructureerd en in staat het overzicht te houden. Je beheerst vloeiend de Engelse taal in woord en geschrift en bent daarnaast bij voorkeur ook in staat om Franse, Duitse en Spaanse teksten tot je te nemen. Daarnaast ben je zeer samenwerkingsgericht en betrek je actief je AOMB collega’s om samen een uitstekende dienstverlening richting onze klanten neer te zetten. Je bent bereid af en toe te reizen. Tot slot en zeker niet onbelangrijk: je bent op zoek naar een informele werksfeer met ruimte om te ondernemen en waar denken en doen vanzelfsprekend met elkaar verbonden zijn. Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar.

Wat biedt AOMB? Een uitdagende functie waarin je veel kunt leren en je door kunt groeien tot gezaghebbend expert binnen een interessant domein van het Intellectueel Eigendom. Je komt terecht in een organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke groei en ambitie en waar veel geïnvesteerd wordt in de talenten van onze medewerkers. Dit in een informele, no-nonsense cultuur van gedreven professionals. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En een werkplek met alle moderne faciliteiten van het Nieuwe Werken.

Direct solliciteren?
Stuur je CV met motivatie naar hrm@aomb.nl onder vermelding van ‘Vacature Kwekersrechtgemachtigde''

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.