Ontmoet ons team!

Hoe verschillend onze medewerkers ook zijn, zij delen met elkaar de mentaliteit van denken en doen.  Dat is hoe AOMB is. Onze IP-professionals staan achter u, zoals u achter uw idee├źn staat. Met gedrevenheid en passie. Zo maken zij voor u het verschil.

Maak kennis met onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en deskundigen op het gebied van kwekersrechten, auteursrechten en licenties. Lees wat onze IP-consultants uniek maakt

Houd de
lijntjes kort!

Anne Laarman

Authenticiteit, discipline en respect zijn belangrijke pijlers binnen Business Unit MKB. Alle handelingen die wij uitvoeren worden getoetst aan deze drie pijlers. Alleen op die manier bereik je het meeste.

Maak kennis met onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en deskundigen op het gebied van kwekersrechten, auteursrechten en licenties.

Meelopen op de top
van de ontwikkeling

Peter Dorna

Onze MKB gemachtigden moeten op de top van de ontwikkeling meelopen en daarnaast in staat zijn zich in te leven in de situatie waarin de ondernemer zich bevindt.

Ik ben zelf in de industrie gestart, waar ik het IE vak van binnenuit heb leren kennen. Die ervaring gebruik ik nog elke dag.