Overal in Europa toegang tot de beste
IP-specialisten

AOMB is één van de founding partners van AIPEX, de Europese alliantie van onafhankelijke IP-bureaus. Onze deelname in AIPEX betekent voor u, dat onze dienstverlening niet beperkt blijft tot de landen waarin wij zijn gevestigd. Ook buiten Nederland en Polen (AOMB Polska) kunt u altijd bouwen op de land- en marktspecifieke IP-kennis van onze lokale AIPEX-partners.

Dit team van meer 200 professionals werkt al jaren exclusief met elkaar samen. Zij kennen elkaar door en door. Samen zorgen zij ervoor dat u overal in Europa de beste back-up krijgt die u kunt wensen.

Naadloze Europese service

AIPEX is een alliantie van IP bureau's uit de belangrijkste Europese landen. Een netwerk van collega's die samenwerken om een naadloze Europese service te bieden. Voor bedrijven is het belangrijk dat zij een vast aanspreekpunt hebben met toegang tot een verscheidenheid aan expertise, zonder last van verschillen in taal, cultuur of recht. We hebben een fantastisch internationaal team, dat gelooft in deze Europese samenwerking. Een samenwerking die de dienstverlening, zowel voor onze Internationale als Nationale klanten helpt te verbeteren.

Contactgegevens

Bezoekadres
World Trade Center Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam - NL
Phone:+31 (0)857 470 079 (office)

Postadres
AIPEX BV
Postbus 30223
3001 DE Rotterdam
The Netherlands

www.aipex-ip.com