Maak kennis met onze nieuwe medewerkers!
Maak kennis met onze nieuwe medewerkers!
Wij zijn verheugd vier enthousiaste nieuwe collega’s te hebben mogen verwelkomen. Maak kennis met onze nieuwe talenten!

Op 1 november is Wieke Martens bij AOMB gestart als manager HRM. Zij focust zich o.a. op HR thema’s als talentmanagement en het neerzetten van een professionele HR-organisatie.

Daarnaast is Tim van Beelen bij AOMB gestart als octrooigemachtigde in opleiding. Behaalde in 2013 zijn Master of Science aan de Universiteit van Leiden met als specialisatie Biofarmaceutische wetenschappen. Met zijn komst versterkt Tim Business unit Strategische partners.

Tevens hebben wij onze afdeling IP-Support mogen uitbreiden met een enthousiaste Paralegal. Debora is begonnen als Formalities Officer bij AOMB maar inmiddels heeft zij zich bij het team Paralegals Octrooien gevoegd.

Tot slot is in november ook Roberta Geijtenbeek gestart bij AOMB als Business unit Assistant voor Business unit Corporate. Zij is voor zowel cliënten als collega’s het eerste aanspreekpunt binnen deze afdeling.

Wij wensen Wieke, Tim, Debora en Roberta een hartelijk welkom bij AOMB en veel succes! Meer weten over onze nieuwe collega’s? Kijk dan op https://www.aomb.nl/nl/consultants

Ook interesse in een functie bij AOMB Intellectual property? Bekijk dan onze actuele vacatures.