Business Unit IP-Support

Natascha Hirsch

Naam:Natascha Hirsch

Functie:Paralegal

Afdeling:IP-Support

Tel:+31 (0)40 243 37 15

Mail:N.Hirsch@aomb.nl


Volgde de studies Dutch law en Private law aan Maastricht University. In 2010 slaagde zij en nu is zij Trademark Paralegal binnen het team Merken bij AOMB. Haar voornaamste bezigheid is het ondersteunen van de merken- en modellengemachtigden. Dit betekent onder meer het bieden van hulp bij merkonderzoeken, het voorbereiden en versturen van offertes, het voorbereiden en indienen van Benelux, Europese en internationale merkaanvragen, het onderhouden van contacten met (internationale) instanties, agenten en cliënten, het bewaken en registreren van termijnen et cetera.
In haar rol hoopt zij haar collega’s en haar cliënten de best mogelijke ondersteuning te bieden door daadkrachtig te zijn, betrouwbaar en meedenkend vermogen te tonen.

Haar naasten zouden haar beschrijven als sociaal, betrouwbaar en behulpzaam. Naast haar werk zet Natascha zich in als vrijwilliger voor uiteenlopende projecten. In haar vrije tijd doet Natascha aan fitness en brengt ze tijd door met haar vrienden en familie. Het liefst in de vorm van stedentripjes.


Werkzaam bij AOMB sinds

Vanaf 2019 werkzaam bij AOMB

Vestigingsplaats

Eindhoven HQ